Полтавський центр професійно-технічної освіти

Полтавский центр профессионально-технического образования




  • денна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності


Відгуки

26
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Вчився 2014 року тут на професію Слюсар з ремонту автомобілів водій категорії С , після закінчення навчання залишилися лише приємні спогади , дякую викладачам за терпіння та знання що ви нам передали .

,

Училась с 1991 по 1992 маляром штукатуром и я рада шо попала именно в СПТУ -17 Шостак Анна Андреевна була харошым мастером и добрым наставником за шо я ий благодарна таких людей незабувать .дай бог ий мицного здоровья и сил . "

,

Вчився 1986-1989 рік, маляр художнього оздоблення. Світла пам ять директору, Голубенко І.І. Цей чоловік приймав до навчання усіх, кому було відказано в інших закладах. Бурса впевненно держала перше місце по злочинам в Полтавській обл., іноді в актовому залі проводилися виїздні показові суди над безбашеними підлітками. Але-все було нормально. Нарешті, збудували хозблок, їдальню, спортзал. Не стало потреби обідати в їдальнях склозаводу або взуттевої фабрики). З болем дивлюся на розвалені сходи, дирявий дах. А був час, 90-х, в общагах готували їжу, рубаючи вікна та двері поряд. Жах...Така історія.

,

Гарне Училище я про учився 1.5года на Тракторіста машиніста слюсар з ремонту с/г машин Дякую мастеру Козуб Василь Іванович і мастерші Гавриленко Валентіна Петровна буду повнить Вас завжди 2017 випуск

,

я тоже здесь учился и самый лутшый мастер ето Лариса Владимеровна Безручко


Залишити відгук

Дивіться також усі коледжі в Полтаві, ЗВО/ВНЗ в Полтаві, курси в Полтаві, репетиторів в Полтаві, роботу в Полтаві.