Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій
Сумской профессиональный колледж Национального университета пищевых технологий
-
Суми
· вул. Ярослава Мудрого, 60, 40009
На мапі - stpp.sumy.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
14181 Харчові технології
181 Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів, 9 кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (21.09.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 4 — 14 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів, 9 кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Місця: бюджет — 13, контракт — 32.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції, 11 кл, денна, небюджетна, 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: контракт — 45.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції, 11 кл, денна, небюджетна, 1 курс, додатковий етап
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (21.09.2023 — 30.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 4 — 14 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції, 9 кл, денна, небюджетна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (21.09.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 4 — 14 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції, 9 кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Місця: бюджет — 33, контракт — 57.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
21В этом году поступали.Очень понравилась организация.В 8.00 начала екзамена ,а 15.30 на сайте результаты и рейтинг в групе,что не скажешь про машколедж...
Отличное учебное заведение. Окончила учебу в 1998 году. Прекрасная база знаний и оч. сильный преподавательский состав.
Классный технарь!
Я так понимаю, что многие здесь отписали комментарии больше из-за воспоминаний, пережитых во время учёбы... Реальность такова, что это действительно низкооплачиваемая работа, проблемы с трудоустройством и т.д. В оправдание хочу сказать, что знания, получившие в нём в своё время сохранились, т.е в моё время подача материала была хорошая(не могу судить по нынешним временам). Моё мнение такое, что знания никогда не будут обузой, поэтому ставлю 4 звезды.
Залишити відгук
Дивіться також усі коледжі в Сумах, ЗВО/ВНЗ в Сумах, курси в Сумах, репетиторів в Сумах, роботу в Сумах.
Отличныйи техникум