Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету
Могилев-Подольский технолого-экономический колледж Винницкого национального аграрного университета
-
Могилів-Подільський
· вул. Київська, 40/1, Вінницька обл.
На мапі - mptek.16mb.com
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
24181 Харчові технології
181 БЗСО додатково "Виробництво харчової продукції"
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення обліку та харчової продукції.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 15 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 БЗСО додатково "Зберігання і переробка зерна"
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 15 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції на основі базової загальної середньої освіти (денна форма навчання)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення обліку та харчової продукції.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.08.2023 — 31.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Місця: бюджет — 50.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції на основі диплома кваліфікованого робітника (денна форма навчання)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення обліку та харчової продукції.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції на основі диплома кваліфікованого робітника (заочна бюджетна форма навчання)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції на основі диплома кваліфікованого робітника (заочна контрактна форма навчання)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (18.10.2023 — 31.01.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 6 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції на основі повної загальної середньої освіти (денна форма навчання)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення обліку та харчової продукції.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання і переробка зерна на основі базової загальної середньої освіти (денна форма навчання)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.08.2023 — 31.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Місця: бюджет — 40, контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання і переробка зерна на основі повної загальної середньої освіти (денна форма навчання)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання і переробка зерна на основі повної загальної середньої освіти (заочна бюджетна форма навчання)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 7 місяців навчання (01.09.2023 — 31.03.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання і переробка зерна на основі повної загальної середньої освіти (заочна контрактна форма навчання)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 6 місяців навчання (18.10.2023 — 31.03.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 6 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 КР додатково Виробництво харчової продукції (денна форма навчання)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення обліку та харчової продукції.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (27.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 ПЗСО додатково Виробництво харчової продукції (денна форма навчання)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення обліку та харчової продукції.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (27.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 ПЗСО додатково Зберігання і переробка зерна (денна форма навчання)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (27.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
33Найгірший навчальний заклад. Вчителі лише вміють принижувати студентів. Багато корупції. Не рекомендую нікому сюди вступати
Група Б-6-8/85 Закінчила навчання 1988 році. Класні викладачі,дали чудову освіту.Працюю за спеціальністю.Щиро дякую викладачам!!!!!!
Поганий колледж
Навчалась заочно з 2005 по 2008 рр., здобула спеціальність техніка-технолога по зберіганню зерна. Знання викладачі дали чудові, за що вдячна. Працюю за спеціальністю.
Залишити відгук
Дивіться також усі коледжі в Могилів-Подільському, роботу в Могилів-Подільському.
Найкращий навчальний заклад серед усіх закладів Могилева-Подільського