Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету

Могилев-Подольский технолого-экономический колледж Винницкого национального аграрного университета




  • денна, заочна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

24
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

181 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення обліку та харчової продукції.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 15 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 15 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення обліку та харчової продукції.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.08.2023 — 31.01.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: бюджет — 50.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення обліку та харчової продукції.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2025).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 10, контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Історія України

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (18.10.2023 — 31.01.2025).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 6 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення обліку та харчової продукції.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.08.2023 — 31.01.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: бюджет — 40, контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 7 місяців навчання (01.09.2023 — 31.03.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 10, контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Історія України

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (18.10.2023 — 31.03.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 6 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення обліку та харчової продукції.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (27.09.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 14 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення обліку та харчової продукції.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (27.09.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 14 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (27.09.2023 — 31.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 14 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

33
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Найкращий навчальний заклад серед усіх закладів Могилева-Подільського

,

Найгірший навчальний заклад. Вчителі лише вміють принижувати студентів. Багато корупції. Не рекомендую нікому сюди вступати

,

Група Б-6-8/85 Закінчила навчання 1988 році. Класні викладачі,дали чудову освіту.Працюю за спеціальністю.Щиро дякую викладачам!!!!!!

,

Поганий колледж

,

Навчалась заочно з 2005 по 2008 рр., здобула спеціальність техніка-технолога по зберіганню зерна. Знання викладачі дали чудові, за що вдячна. Працюю за спеціальністю.


Залишити відгук

Дивіться також усі коледжі в Могилів-Подільському, роботу в Могилів-Подільському.