Краматорський фаховий коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Краматорский профессиональный колледж Донецкого национального университета экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
-
Краматорськ
· бул. Машинобудівників, 40, Донецька обл.
На мапі - krkdonnuet.wixsite.com/krkdonnuet
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
76181 Харчові технології
181 Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Місця: бюджет — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Хімія
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 30 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 3 місяці навчання (30.11.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 листопада.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (30.09.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 3 місяці навчання (31.10.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 30 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 3 місяці навчання (30.11.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 листопада.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (30.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (31.10.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 30 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 20 — 30 серпня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (30.11.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 листопада.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 30 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (30.11.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 листопада.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 50, контракт — 19.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1.25 ≥ 100 Біологія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 15, контракт — 18.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Місця: бюджет — 12.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 30 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 20 — 30 серпня.
- Місця: контракт — 8.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (30.09.2023 — 31.01.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (31.10.2023 — 31.01.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 30 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 3 місяці навчання (30.11.2023 — 31.01.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 листопада.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 липня — 30 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія приготування їжі
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
46Что могу сказать, заведение ужасное, скажу лично по своему опыту !
Заведение очень плохое. преподаватели требуют денег. В период коронавируса - все без масок. Новое руководство - неадекватно.
Ужасный колледж,очень много обещаний при поступлении ,а в итоге одно вранье ,без денег оценок не видать ,завалят абсолютно на всем ,уважения никакого ,некоторые преподаватели вообще такие ужас ,что даже смотреть на них противно.Не нравишься,оценку у другого препода не получишь) Всё что можно сказать ,если есть выбор ,Никогда не поступайте в этот колледж,не верила,пока сама не поступила
Спасибо за все таки полученное образование , училась на бюджете , но денег отвалила кучу. Платить надо за все , и хоть старайся , хоть не старайся , общежитие на другом конце города , холод собачий , в целом заплатила как за институт .
Залишити відгук
Дивіться також усі коледжі в Краматорську, ЗВО/ВНЗ в Краматорську, курси в Краматорську, репетиторів в Краматорську, роботу в Краматорську.
Окрім того, що видають недійсні дипломи з помилками, так у 2014-15 викладачі активно агитували за т.з днр.