Speak English, центр іноземних мов

Італійська мова, офлайн, онлайн



  • 1 000 грн

Про курс

Італійська мова

Італійська мова вважається однією з наймелодійніших мов у світі. Тисячі найвідоміших пісень та віршів були написані саме цією мовою. Сьогодні Італія – це одна з найрозвинутіших країн Європи. Італійці відомі в усьому світі, як веселий, привітний та темпераментний народ. Саме тут були створені неповторні образи матеріальної та духовної культури.

Італійська мова була заснована такими всесвітньо відомими письменниками, як Данте Аліг’єрі, Джованні Боккаччо та Франческа Петрарка в епоху Ренесансу. Які тільки асоціації не визиває слово «Італія»: італійське образотворче мистецтво, італійська архітектура, італійська література, італійська музика, італійське кіно, італійська мода, італійські меблі, італійські автомобілі, італійський футбол, італійські курорти, італійська кухня і т.д.

Тисячі туристів кожного року подорожують до вічного міста Рим, романтичної Венеції, столиці моди Мілану, екзотичної та сонячної Сицилії або до живописного Неаполя, щоб скуштувати найкращу в світі піцу!

Вивчаючи італійську мову, ви відкриєте для себе стільки всього цікавого, ви зануритеся у світ сучасної моди, зможете дивитись найвідоміші італійські фільми без перекладу, подорожувати старинними містами Італії, зможете знайти друзів серед яскравих італійців.

Наші заняття спрямовані на комунікативний підхід: мета заняття - якнайшвидше почати розмовляти італійською мовою. Для цього кожного уроку розігруються різноманітні діалоги, ситуації, використовується відео та аудіо матеріал.

Система рівнів у програмі вивчення Італійської мови:

Livello base (principanti) (A1)
Цей курс розрахований на студентів, які ніколи не вчили італійську мову. На цьому рівні студенти вивчають базовий рівень, і під кінець курсу зможуть читати та писати спілкуватися на побутові теми: розповісти про себе, зробити покупки, запитати інформацію, зробити замовлення у ресторані і т.д.
Livello elementare (A2)
Цей рівень розрахований на студентів, які вже вміють читати, писати та спілкуватися на побутові теми на італійській мові. На цьому рівні студенти продовжують вивчати граматичні та лексичні структури мови. Дуже багато уваги приділяється спілкуванню, за рахунок чого значно розширюється словарний запас студентів. По закінченню цього рівня студент може самостійно висловити свою думку та підтримати розмову на не досить складні теми з італійцем.
Livello pre-intermedio (B1)
Учні продовжують поповнювати свій словниковий запас, вивчаючи наступні теми: життя в Італії, родина, імміграція, зміна робочого місця і т.д. Також у процесі вивчення мови студенти дізнаються багато цікавого про культурний та історичний аспект Італії. На цьому рівні вивчаються більш складні граматичні теми: Il conguintivo, la concordanza dei tempi e dei modi, il gerundio passato etc.
Livello intermedio (B2)
На цьому рівні студенти продовжують вивчати складні граматичні форми, поглиблюється словниковий запас студентів, завдяки чому покращується розуміння мови, а також формуються навички біглого мовлення.
Livello avanzato (C1)
На цьому рівні студенти досить вільно спілкуються на різноманітні теми та опановують літературу та фільми на італійській мові. Закріплюються вивчені граматичні та лексичні форми.
Livello superiore (C2)
Це просунутий рівень, на якому дуже багато уваги приділяється комунікації, розглядаються ситуації не лише у побутовій сфері, але й в професійній. Студенти читають неадаптовану література на італійській мові. Розглядаються різні цікаві аспекти італійської культури.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.