Навіщо люди звертаються до навчальних центрів?

Різноманітність навчальних центрів дають прекрасну можливість підібрати собі саме те, що їм необхідно. Але часто ви запитували себе: А що саме мені необхідно? Спробуймо розібратися.

Навіщо люди звертаються до навчальних центрів?

Звичайно за найкращою якістю освіти для себе та своїх дітей.

Навіщо ми навчаємося? Для того, щоб застосувати наші знання в житті. Ми не вчимо математику, просто заради самого знання, ми хочемо застосовувати наші знання у житті. Ми не вчимо іноземної мови, просто для радості знання (хоча, можливо, і таке). Ми вчимося для спілкування, для можливості передачі інформації тощо. І саме тому, що в школі нам не вистачає отриманих знань для правильного застосування їх у житті, ми починаємо шукати альтернативу, тобто звертаємось до репетиторів.

У навчальному центрі «IQ200» першорядною метою є дати якісну освіту. Наприклад, якщо у дитини складності з математикою навіть у межах шкільної програми, то в центрі «IQ200» спочатку пояснять матеріал, який дитині незрозумілий, потім виведуть на такий рівень знань, де дитина без сторонньої допомоги зможе виконувати домашні завдання. І вже потім, якщо того захоче сама дитина і батьки, розширять знання дитини на предмет понад шкільну програму. Так само справи і з іншими шкільними предметами. Тут використовується принцип поступовості від простого до складного. Так само системність викладеного матеріалу, коли учень займається не час від часу, а систематично.

Або розглянемо навчання web-програмування та web-дизайну. Зараз це дуже потрібні напрямки. І ось, знову-таки центр «IQ200» пропонує систематичне та поступальне навчання у цьому напрямі. Спочатку дитині пропонується записатися на базовий курс, де навчання почнеться з азів. Це допоможе і розібратися в особливостях, і відповісти на головне питання:

  •  Чи хочу я насправді цим займатися?

І, якщо відповідь позитивна, то після закінчення базового курсу, дитині запропонують перейти на більш просунутий рівень, де вона вже, зможе застосовувати на практиці отримані знання, і, можливо, заробляти перші гроші.

І звісно, ​​як без іноземної мови? У центрі «IQ200» ви зможете почати навчання англійської з будь-якого рівня як з початкового, так і з більш просунутого. До того ж, навчають тут як викладачі з України, так і носії мови. Ви самі зможете вибрати курс, кількість днів та час занять. А крім англійської, тут викладають ще й китайську мову, яка останнім часом все більше стає необхідністю, а не розкішшю. І знову-таки, навчання китайському можна розпочати з будь-якого рівня.

І звичайно, не забуваємо про рідну, українську мову, яка, на думку багатьох іноземців, є дуже красивою та мелодійною. Ми не беремо зараз докладно інші напрямки, наприклад, підготовку до ЗНО з таких предметів як математика, фізика, хімія, біологія, історія ¦хоча в центрі "IQ200" ведеться підготовка до іспитів з усіх перелічених предметів. А також підготовка до школи. Але який би напрямок чи предмет ми не взяли, у центрі «IQ200» використовується головний принцип – якісна освіта.

«Центр обучения и развития «IQ200»

Бєляєва 8 (ж.м. Фрунзенський)

Теплична 27С (с.м.т. Слобожанський)

Телефонуйте: [відкрити контакти](097) 053-00-35, [відкрити контакти](099) 143-04-03, [відкрити контакти](099) 557-10-32

Шукайте нас у соц. мережах:

ФБ: @IQ200Dnipro

Інстаграм: iq200_dnepr

Сайт: iq200.com.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Психологія, саморозвиток