Як обрати зовнішнього провайдера для корпоративного навчання мовам?

З якої сторони підійти до корпоративного навчання мовам, щоб не просто виконати план з розвитку персоналу, а зробити навчання ефективним?

Для цього необхідні саме корпоративні програми, тобто професійний провайдер, який спеціалізується на навчанні працівників компанії. Як такого обрати?

В першу чергу необхідно звернути увагу на:

  • репутацію компанії (наявність успішних реалізованих проєктів, відгуків компаній-клієнтів) та досвід роботи в даному сегменті ринку
  • обов'язкове проведення попереднього тестування співробітників для виявлення рівня їх актуальної підготовки, а також проміжних тестувань
  • кваліфікацію викладачів (освіта, досвід роботи, наявність міжнародних сертифікатів, наявність в штаті носіїв мови з англомовних країн)
  • наявність та зручність онлайн платформ та програм для навчання  
  • формування звітності провайдером для контролю динаміки навчання

Обраний вами провайдер повинен надавати навички саме в тому напрямку, який буде потрібен вашій команді в роботі надалі. Це може бути упор на ділове листування, вільне усне спілкування, комплексне або профільне навчання.

Саме так до навчальних проєктів підходить Golden Staff. А ще у нас додаткові переваги, які здатні привести не просто до гарного результату, а до блискучих показників!

✓Персональний Project-менеджер та Support-команда — незамінні помічники замовника послуг!

Вся організація процесу протягом навчання більше не буде турботою HR. Наші менеджери курують та вирішують питання про скасування або перенесення занять та інші деталі навчання вашої команди.

✓Test2Study — незалежна автоматизована оцінка рівня мови для рекрутингу та HR-оцінки

персоналу, моніторинг прогресу.  Тести можуть застосовуватися на всіх етапах навчання та для перевірки рівня компетентності своїх викладачів/провайдера. Результат тесту доступний в особистому кабінеті, окремому для замовника та студента. Детальна звітність надає можливість відстежувати зміни в рівні співробітників

✓Повна автоматизація навчання.

Онлайн-платформа дозволяє вчитися та закріплювати матеріал в будь-який зручний час! Вона містить завдання різної спрямованості й формату (включаючи аудіо та відео) та для всіх рівнів володіння англійською мовою.

✓Звітність — регулярно та детально.

Звіти автоматизовано формуються на платформі з доступом 24/7 для відстежування динаміки навчання та фінансових даних по кожному студенту та компанії загалом. Інформація доступна за весь період навчання компанії.

Ми з радістю проконсультуємо вас, надамо дані про досвід й відгуки наших клієнтів та організуємо мотиваційний або навчальний проєкт!

Залишити заявку


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Іноземні мови