Friends will be friends. Міжнародна онлайн-конференція для викладачів з благодійною метою

Friends will be friends. Міжнародна онлайн-конференція для викладачів з благодійною метою

Grade Education Centre організовує онлайн-конференцію для викладачів англійської мови Friends will be friends, що відбудеться 10-11 червня.

У програмі заходу будуть зібрані інформативні лекції, які проведуть світові експерти з викладацької справи. Всі учасники заходу отримають поради з ефективного викладання та підходів роботи з практичного досвіду фахівців своєї справи.

  • Формат: онлайн.
  • Early bird fee — 19,99€. Ця сума актуальна у період ранньої реєстрації, яка триватиме до 10 травня 2023 року, тому поспішіть!
  • Згодом вартість становитиме 29,99€.

Кому варто завітати на конференцію

Участь в онлайн-конференції буде однаково корисною як для викладачів з досвідом, так і для новачків у справі. Це чудова нагода поповнити свої професійні знання та отримати цінний досвід від спілкування з колегами-однодумцями.

Тож учасниками заходу можуть стати вчителі, репетитори, педагоги освітніх курсів та будь-які інші ​спеціалісти, що працюють у цій галузі та мають справу з учнями різного віку та рівня підготовки.

Викладачі різної кваліфікації зможуть розширити свої знання, оскільки під час інтерактивних лекцій кожен отримає сучасну та прикладну інформацію. Крім того, під час цього заходу учасники отримають мотивацію та підтримку від викладацької спільноти з усього світу, аби сповна сил продовжувати формувати майбутнє освіти України.

Програма заходу

Доповідачі надихатимуть та мотивуватимуть учасників своїм досвідом і жагою до викладання. Метою конференції є посилення співпраці серед викладачів англійської мови.

За планом відбудеться обговорення низки важливих тем, зокрема:

  • психологія учня, 
  • освітні технології, 
  • навчання за допомогою штучного інтелекту,
  • навчальні середовища, 
  • імпровізація у викладанні,
  • мотивація найменш мотивованих студентів,
  • уважність на уроках англійської мови,
  • професійний розвиток, 
  • оцінювання та підходи до викладання. 

Впродовж 2 днів конференції буде можливість розглянути ці та інші теми, а також познайомитися та побудувати корисні звʼязки з колегами-однодумцями.

Спікери, які виступатимуть на конференції

  • Едріен Андерхілл — член редакції серії Macmillan Books for Teachers, автор книги з навчання вимови під назвою Sound Foundations, помічник у створенні нового словника Macmillan English Dictionary та один зі співзасновників Demand High ELT. 

Тема доповіді Едріена: Emergence and improvisation in teaching and training.

  • Енн Робінсон — фахівець, яка активно займається розробкою цифрових матеріалів та публікацій для компаній Cambridge English та Linguist Ukraine; протягом минулого року була викладачем-волонтером для українських школярів в онлайн-форматі. Тема, яку висвітлить під час конференції Енн: Celebrating friendship and creating a community spirit.
  • Сара Сміт — експерт, яка має досвід роботи вчителем та створювала матеріали для освіти у Сенегалі, Японії, Еквадорі, Туреччині, Таїланді та Франції. Наразі Сара проживає в Греції, спеціалізується на рефлексивній практиці, викладанні творчого мислення та правах людини в освіті. 
  • Клер Стіл — викладач, тренер, менеджер та консультант у різних країнах, зокрема, у Великій Британії, Австралії, Колумбії та Греції. Основні напрямки її інтересів включають навчання, орієнтоване на студентів, підтримку креативності та критичного мислення в класі, рефлексивну практику та соціально-справедливу освіту. 

Сара Сміт разом з Клер Стіл проведуть лекцію на тему: Diversity Matters: Fostering Kindness in the Young Learner Classroom.

  • Іскра Стаменкоська — доктор філософії та доцент кафедри прикладної лінгвістики. Вона має досвід викладання у Тунісі, Джибуті, Мексиці та Венесуелі. Зараз Іскра викладає курси ESP і EAP у державному університеті в Скоп’є, а також є тренером програми CELTA. Основною сферою її досліджень є оцінка знання англійської як іноземної мови (EFL). Іскра доповнить програму конференції виступом на тему: Hinge Questions — A tool for improving learning and teaching.
  • Крістофер Різ — досвідчений викладач англійської мови та академічний менеджер з багаторічним досвідом викладання та управління мовними програмами. Він має досвід роботи в Україні й Таїланді як педагог та керівник мовних програм. Під час лекції Крістофера Різа ви дізнаєтеся більше інформації на тему: AI and High-Impact Teaching: Moving beyond tips and tricks.
  • Лідія Сімак — досвідчений викладач англійської мови з 15-річним стажем. Серед її студентів були різні вікові групи, а також курси для підготовки до іспитів. Лідія має сертифікати CELTA та DELTA та посідає посаду академічного директора у Grade. Доповідь Лідії на конференції називатиметься: Engagement and cooperation in YL and teen class.
  • Олена Лисиця — викладач англійської мови, яка має близько 24 роки досвіду роботи зі студентами різних вікових категорій. Понад 15 років Олена працює у ролі тренера та розробника курсів для підвищення кваліфікації вчителів. Тема лекції за участі Олени: Motivating your least motivated ones.
  • Ясемін Іслах Огузкент — засновниця блогу про викладання англійської мови для молоді “Teachaboo”, працює в галузі ELT з 2007 року. Також є тренером для вчителів, автором ELT і консультантом з нових методологій інтеграції “mindfulness” у навчальну програму з англійської мови. Відвідайте лекцію від Ясемін, аби дізнатися більше з теми: Mindfulness in the English Classroom.

Навчаємося та підтримуємо Україну

Під час конференції Friends will be friends будуть зібрані кошти на підтримку Збройних Сил України у безперервній боротьбі за захист нашої країни. Це вже друга благодійна конференція, яку організовує Grade Education Centre.

50% отриманих коштів з продажу квитків будуть перераховані на підтримку України в її постійній боротьбі за свободу та незалежність. Крім того, на сайті події можна зробити окремі пожертви, які у повному розмірі будуть перераховані на підтримку перевіреної волонтерської ініціативи.

Долучившись до конференції, учасники продемонструють свою солідарність з народом України та зроблять вклад задля безпеки країни.

Конференція Friends will be friends — це третя подія у такому форматі, яку організовує Grade. Нагадаємо, що минулого року відбулася подібна зустріч Lessons for the Future. Вона згуртувала викладачів з різних країн світу з метою розвитку своїх навичок та для того, аби привернути увагу до проблем українських педагогів, зокрема тих, що виникли під час війни.

Завдяки спільним зусиллям тоді вдалося передати понад 80 тисяч гривень на підтримку ЗСУ. А також зібрати додаткові донати, аби допомоги українським захисникам.

Запрошуємо завітати на онлайн-конференцію Friends will be Friends влітку, аби впевнено розпочати новий навчальний рік.

Grade прагне розвивати рівень та якість освітніх заходів для викладачів англійської в Україні. Тож долучайтеся задля власного професійного розвитку та допомоги країні!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Психологія, саморозвиток