Курси

Apriorit




Про компанію

Apriorit— компанія з розробки програмного забезпечення, заснована у 2002 році та має багатий досвід у системному програмуванні, кібербезпеці, реверсивній інженерії, SaaS/web, рішеннях на основі блокчейну, штучному інтелекті тощо.

Працюючи з відомими клієнтами (включно з кількома компаніями зі списку Fortune 500), протягом багатьох років ми встановили високі стандарти розробки програмного забезпечення, комунікацій та командної роботи.

Разом із нашою штаб-квартирою в США та представництвами ЄС, а саме в Угорщині та Польщі ми маємо три R&D офіси в Україні (Київ, Дніпро, Запоріжжя). Наша команда складається з понад 350 спеціалістів, і ми допомагаємо технологічним компаніям у всьому світі перетворювати їхні ідеї у безпечні та ефективні продукти.

Як експерти в області низькорівневого програмування та програмування на C++, ми готові поділитися своїм досвідом. Декілька разів на рік ми проводимо онлайн-курси, щоб надати розробникам-початківцям можливість підвищити свої професійні навички та розпочати кар’єру в IT.

Категорії курсів


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Приймають на курси через тестування. Курс включає теоретичну і практичну частину з роботою над проектом у команді. Гарно, що у процесі навчання можна запитати будь що і отримати відповідь. Після курсів пропонують працевлаштування. Щодо мене, чудова можливість як мінімум перевірити свої знання, а як максимум - отримати перше місце роботи :)

,

Приймають на курси тих, хто вже не junior)))


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.