Курси

Школа польської мови




Про компанію

Польська мова. Карта Поляка. Освіта у Польщі У нашому центрі ви можете пройти курс польської мови для досягнення різноманітних цілей і рівней володіння, від початкового до просунутого. Мовний бар'єр більше не буде перешкодою, а говорити польською стане легко та приємно.

Ми використовуємо інноваційні матеріали, що покращують сприйняття матеріалу, а також використовуємо розроблені польськими викладачами навчальні посібники. Заняття проводять досвічені викладачі з великим досвідом роботи та практикою закордоном.

Вчителі орієнтовані на складання іспитів для отримання робочих і студенських віз. Курс польської мови у Вінниці напрямлений на опанування матеріалу для здачі екзаменів при посольстві, вільної розмовної мови, підготовку до вузів.

Також у нашому центрі ви можете пройти інтенсивні курси для співбесіди щодо Карти Поляка. Заняття по курсу "Карта Поляка" проводять викладачі, що мають безпосередній досвід прямого контакту з польськими традиціями, історією і культурою. Ми гарантуємо, що знання отримані тут, дозволять вам впевнено почувати себе під час співбесіди, екзамену, чи просто у повсякденному житті.

Категорії курсів


Курси

1
  • 300 грн за заняття
  • Мовні - Польська мова
  • Середня школа, студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Вінниці, ЗВО/ВНЗ в Вінниці, коледжі в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.