Курси

City school




Про компанію

Школа іноземних мов "City school" запрошує усіх до вивчення іноземних мов (англійської та німецької)
Ми віримо , що :
Кожен може опанувати іноземну ,тому ми пропонуємо як групові ута індивідуальні курси англійської мови у місті Луцьк , так і спецкурси ” Підготовка до ЗНО ” та ” Підготовка до школи , які функціонують NON-STOP . Окрім англійської у нашому арсеналі є німецька мова , популярність якої щоденно зростає .
Відвідуючи уроки англійської та німецької Ви відкриваєте нові можливості для особистісного та кар‎’єрного розвитку , стираєте кордони та обмеження .
Наш викладач – не просто репетитор з англійської та німецької мови . Це – друг , мотиватор , рушійна сила та гарний приклад , з яким письмова та розмовна англійська стає приємним спілкуванням на будь-які життєві теми . Наші учні не бояться задавати найсокровенніші запитання та робити помилки . Читання та слухання – це улюблені книги в оригіналі , перегляд фільмів англійською та пісні , які розумієш .

НЕ МОЖНА увесь час лише навчатися , тому ми часто організовуємо тематичні вечірки , творчі майстер-класи , мовний клуб та інтерактивні курси . А подрожі – це наша особлива любов . Відтак , наші студенти разом з City School вже відвідали Болгарію , Польщу , Чехію , Австрію , Угорщину, Грецію та не мають наміру зупинятися !
Познайомся з нами та дізнайся ще більше за телефоном 

Категорії курсів


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Луцьку, ЗВО/ВНЗ в Луцьку, коледжі в Луцьку, репетиторів в Луцьку, роботу в Луцьку.