Курси

Перша онлайн-школа Елли Левашової




Про компанію

Перша онлайн школа з поглибленим вивчення англійської мови. Онлайн навчання в режимі "живих" уроків з викладачами для учнів 1-5 класів, а також підготовка до школи. 

ЧОМУ САМЕ МИ?

Зручність

Ми використовуємо додаток, що дозволяє нашим учням долучатися до онлайн-уроків з 9:00 до 14:00 без перемикання за сторонніми посиланнями та ресурсами. Також ми створили ефективний розклад дня наших учнів: 5 уроків на день, які не перевантажують учнів молодшої школи та 15-30-хвилинні перерви для відпочинку, проведені з однокласниками!

Живі уроки

Прямі ефіри з викладачами та однокласниками, які створюють атмосферу справжнього шкільного життя. Для зручності кожен урок записується, щоб у разі пропуску уроку учні мали змогу переглянути матеріал з поясненнями вчителя.

Англійська щодня

Вивчення програми 1-5 класів за підручниками Кембриджу та Оксфорду у форматі 5 уроків на тиждень дає змогу успішно опанувати 4 основні навички: читання, письмо, аудіювання та говоріння.

Максимум уваги

Гармонійно сформовані групи до 8 учнів у 1-4 класах і до 12 учнів у 5-му дають можливість забезпечити дитину як спілкуванням з однолітками, так і повноцінною увагою з боку викладачів.

Зворотній зв’язок

Викладачі нашої школи спілкуються з дітьми в позаурочний час, відповідаючи на запитання, що виникають в ході виконання домашніх завдань. Також вони завжди відкриті для діалогу з батьками та зацікавлені у тому, щоб розкрити потенціал кожного учня.

STEM

STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics). На уроках STEM Вашій дитині прищеплять любов до науки, техніки, математики, інженерії. В основі цього інтегрованого курсу лежить система візуалізації наукових явищ, що дає змогу легко охопити й здобути знання на основі практики та глибокого розуміння процесів.

Соціалізація

Ми розуміємо природну потребу кожної дитини стати частиною спільноти, отримувати схвалення та підтримку з боку однолітків, ділитись своїми почуттями та думками у колі друзів. Щоб усі учні мали можливість формувати свої навички спілкування, ми створили спеціальні уроки: психологічну майстерню та клуб дитячого розвитку.

Творчість

Онлайн-школа - це безмежний простір для творчості та креативу. Щотижня наші учні мають уроки мистецтва, де вони моделюють, малюють у різних техніках, проходять арт-терапію, а іноді навіть куховарять!

Категорії курсів


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Івано-Франківську, ЗВО/ВНЗ в Івано-Франківську, коледжі в Івано-Франківську, репетиторів в Івано-Франківську, роботу в Івано-Франківську.