Репетитори

Бухгалтер на самостійному балансі



  • 1900 грн 


Про курс

Об’єм курса:84 ак.годин теоретичних і практичних занять; 24 ак.години - самостійних занять)

Час проведення:індивідуальне

Діючі бухгалтера "Першого навчального центру" проводять заняття з вивчення бухгалтерського обліку для роботи на підприємстві та у приватного підприємця, програми 1С.

Загальна характеристика. Пропонований курс навчання за індивідуальною програмою дозволяє отримати знання і навички, необхідні для роботи бухгалтером на підприємствах будь-якої форми власності. Заняття побудовані за принципом об'єднання лекцій з практичними заняттями. У програму курсу навчання бухгалтерів включені принципи організації бухгалтерського обліку, такі як нормативне регулювання, основні принципи організації обліку, документування, порядок інвентаризації та багато інших необхідне для роботи на самостійному балансі .. Висвітлено питання взаємовідносин підприємства з контролюючими (податкова інспекція) органами. За всіма розділами роз'яснена методика ведення обліку, наведені конкретні приклади.

Отримувані навики. Отримані знання дають можливість самостійно здійснювати прийом і контроль первинної документації, вести облік основних засобів, товарно-матеріальних цінностей, витрат на виробництво, фінансових результатів та їх розподілу, розрахунок заробітної плати. Заповнювати бухгалтерський баланс.

Після закінчення навчання випускник отримує свідоцтво .. Слухачі можуть працевлаштуватися в підприємства будь-якого типу на посаду бухгалтера, помічника бухгалтера.Программа підійде будь-кому, незалежно від його початкової підготовки. Ви можете бути зеленим новачком, а можете бути керівником підприємства, що бажають зрозуміти, що відбувається з вашими фінансами. Також ви можете бути професійним бухгалтером з багаторічним стажем, які бажають змінити поле діяльності - наприклад, перейти з бюджетної організації в комерційну.

Кредо випускників - «дізнався, вивчив, використовував». Прослухавши курс індивідуально - ви отримуєте реальні знання, які можна застосовувати на практиці.

Заняття мобільні і постійно коригується під поточний стан справ в законотворчості та розробці нормативних актів. Час занять узгоджується індивідуально.

Запис за телефоном: [відкрити контакти]097-0218738

Категорії курсів


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі репетиторів в Кременчуці, ЗВО/ВНЗ в Кременчуці, коледжі в Кременчуці, курси в Кременчуці, роботу в Кременчуці.