
Смазнова Анна Саввична
О тренере
Понад 18 років працює в HR, на різних за своєю діяльністю підприємствах.
Має досвід роботи на підприємствах з великою чисельністю, у тому числі:
- ПАТ «Київхліб», потужне харчове виробництво, лідер своєї отраслі – 6 000 працівників
- Одеський Державний Політехнічний Університет, державний навчальний заклад – 2 800 працівників
- Концерн «АЛМІ», роздрібна мережа Юга України – 3 000 працівників
- Концерн «НІКО», автомобильный Холдинг – 2000 працівників
- ПАТ «Укрпошта» – державна логістична компанія - 75 000 працівників
Має експертний досвід в:
- роботі з кадрової документацією, трудовим законодавством, побудові системного кадрового обліку та автоматизації цих процесів;
- розробці локальних нормативних актів з кадрових питань любої складності та змісту;
- аналізі трудових процесів, проведенні нормування праці, розрахунку нормативних показників;
- побудові та впровадженні систем оплати праці, у тому числі тарифної та відрядної, виходячі із вимог чинного законодавства;
- авоматизації кадрової роботи та процесів;
- в побудові грейдингової системи декільками методами;
- розробці та впровадженні організаційних структур, реструктурізації, оптимізації чисельності та процесів. Реінжинірінг виробничих, комерційних, логістичних процесів;
- розробці теоретичних та виробничих программ навчання персоналу виключно в правовому полі, формуванні кадрового резерву, розробці документів про навачання, які дозволяють присвоювати професійно-кваліфікаційні рівні робітникам;
Є сильним фахівцем та практиком з трудового законодавства та нормування праці
За освітою економіст, закінчила Одеський Державний Економічний Университет, факультет міжнародної економіки за спеціальністю управління трудовими ресурсами.
Крім основної вищої освіти проходила підвищення кваліфікації в Інституті післядипломної освіти КПУ, міжнародні кваліфікаційні програми міжнародного Інстітуту бізнесу, тренінг-сесії Американського инстітуту бізнеса Adizes.
Academy of Business Ernst and Young, «Mini MBA», ТЮФ Рейланд Україна «Система менеджменту безпеки харчових продуктів FSSC 22000:2011»