Школи в Києві
Школа «Smaylik»

Школа «Smaylik»



Про школу

Інформація з офіційної бази ЄДЕБО
  • Приватна форма власності
  • Школа
  • Денна

Відгуки

11
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Школу обрали з урахуванням співвідношення ціни та якості, і дуже задоволені. Це друга школа для сина, і сюди він завжди біжить із задоволенням. У школі закрита територія, є бомбосховище у підвалі, дітей у класах не багато, всі під наглядом. Колектив чудовий, організовують усі процеси у школі творчо і з турботою.Ми знаємо, що діти в надійних руках і під час тривог, і відключень світла. Дитина у школі повний день, має харчування, гуртки, бібліотеку, домашні завдання роблять із тьютором. На літо школа не припиняє роботу, формат табору дуже зручний. Молодша дитина відвідує садочок Смайлик, і до школи хоче тільки сюди.

,

Задоволені школою в цілому, підходом до навчального процесу і педагогічним колективом. Атмосфера дружня, син задоволений. Можна обрати факультативи з урахуванням інтересів дитини. Рекомендуємо!

,

Син навчається у школі «Смайлик» із задоволенням і повною довірою, оскільки раніше відвідував і садочок. Така звична і майже домашня атмосфера батькам дає впевненість в тому, що педагоги все роблять для того, щоб діти здобували достойну освіту та з користю проводили час після уроків. Здорове та різноманітне харчування, цікаві додаткові заняття, приємний колектив. Задоволені і батьки, і дитина. Дякуємо!

,

Моя дитина дуже щаслива , що навчається в цій школі . Найбільше подобається ( особисто мені ) , що дитина повертається додому з посмішкою ) . Високий рівень освіти та кваліфіковані вчителі . З дітьми не просто займаються навчанням, але й роблять це з любовью до них

,

Задоволені професійним викладачами навчального закладу! В школі добра та сімейна атмосфера! Дружний і щирий колектив ! Гарне, смачне та свіже харчування! Різноманітні факультативи ! Рекомендую! Батьки спокійні:) діти в безпеці під наглядом постійним, уроки зроблені!


Залишити відгук

Дивіться також усі школи в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, дитячі садки в Києві, роботу в Києві.