Школи в Броварах
KV School

KV School



Про школу

Інформація з офіційної бази ЄДЕБО
  • Приватна форма власності
  • Початкова школа
  • Денна

Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Доброго времени суток, наша дочь пошла в первый класс в 2023 году, были беспокойства. На сегодняшний день ребенок не хочет каникул, узнает что пятница и в ужасе «как это, почему?, хочу без выходных». KV School - как семья, все вместе, трудности - разберемся!, поговорим, обнимем. Педагоги уважают каждого ребенка, понимая его чувства и переживания. Нам как родителям спокойно.

,

Це родина! І вчителі і батьки і діти на одній хвилі. Дітей поважають вчителі і вчать поважати один одного, нікого не балують, не потурають. Але найстрашніше покарання для дитини, це погроза забрати документи зі школи))). Програма складна, але діти вчаться з азартом. Вчителі знаходять підхід до кожної дитини. Рекомендую!

,

Цього року прийшли до 3 класу KVSchool надолужувати знання після майже постійного онлайну в державній школі. За пів року результат — син полюбив вчитися, залюбки йде до школи, розповідає цікавинки з проєктів, зачитав англійською, підтягнув математику та письмо. Атмосфера в школі дуже хороша, родинна, є свої милі традиціі. Виступали на новорічному концерті діти як профі, малюнки приносять шедевральні, грають на гуртку в шахи. Програма Росток, тому математика на класному рівні. Окрема любов - то проєктна діяльність, ці уроки прямо згадуються та обговорюються вдома. Дякую колективу школи за знання та турботу про дітей!


Залишити відгук

Дивіться також усі школи в Броварах, коледжі в Броварах, курси в Броварах, репетиторів в Броварах, дитячі садки в Броварах, роботу в Броварах.