Корпоративні тренінги
Profi club
вебінар

Практичне застосування санітарно-гігієнічних норм та правил для закладів харчування



  • 750 грн


Цільова аудиторія

Що буде?

6 - відео записів (загальна тривалість - 3 години)

Доступ до курсу протягом 3-х місяців!

Реєстрація онлайн: bit.ly/3e1s8gz

PROFI CLUB Training Anna Blokhina Viktoriya Oblak 

Ціль заходу

Цей курс для тих хто:

  • розуміє принципи НАССР; 
  • почав впроваджувати систему НАССР у себе в ресторані, але виникли питання;
  • хоче розібратися у вимогах і нормах харчового законодавства.

Програма

  • МОДУЛЬ -1 Які вимоги до приміщення
  • МОДУЛЬ -2 Як забезпечити гігієну персоналу
  • МОДУЛЬ -3 Які вимоги до продуктів та готової продукції
  • МОДУЛЬ -4 Які чек-листи та документи повинні бути
  • МОДУЛЬ -5 Що таке система НАССР
  • МОДУЛЬ -6 Як проходять перевірки та як підготуватись                                                                                                                                                                                                       Реєстрація: bit.ly/3e1s8gz [відкрити контакти]+38(067)564-38-54 viber/telegram


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCaАудит, стандартизація, ISOКухар, кондитер, кулінарія

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.