Відкриті тренінги
Стандарти технології розвиток
онлайн-семінар

Підвищення кваліфікації співробітників лабораторії. Організація ефективної роботи на всіх етапах



  • 4500 грн -10%
  • – 4500 грн. при реєстрації до 06.12.2022 р. (знижка 10%), 900 грн. – 2-й та кожен наступний учасник – 5000 грн. при реєстрації після 07.12.2022 р., 1000 грн. – 2-й і кожен наступний учасник


  • Online
    13.12.202214.12.2022, початок о 10:00


Цільова аудиторія

Онлайн-семінар із практичними прикладами призначений для співробітників лабораторій та керівників підрозділів. Він допоможе критично переглянути основи роботи в лабораторії від пробопідготовки до внутрішньолабораторного контролю якості. Буде корисним працівникам фармацевтичної галузі, співробітникам випробувальних лабораторій з контролю якості харчових продуктів та інших суміжних галузей.

Ціль заходу

Ваші співробітники навчаться основ правильного поводження з мірним посудом – від проведення аналітичних операцій і до миття. Адже неправильне поводження із мірним посудом призводить до неправильних результатів аналізу. Ви дізнаєтеся чому помиляються деякі експерти, які кажуть, що сушити мірний посуд за високої температури не можна. Також дізнаєтеся, які ризики несе неповністю висушений мірний посуд.

Основа основ – робота з аналітичними вагами. Незважаючи на, начебто, всю простоту цього аналітичного обладнання, воно часто готове надати чергові сюрпризи. Як правильно поводитися з вагами, як правильно їх калібрувати при щоденній роботі – ось лише деякі ключові моменти.

І, звичайно, така популярна дія, як верифікація. На практичний приклад буде розглянуто приклад верифікації з наступними висновками. Також на вас чекає і багато іншої додаткової інформації.

Програма

  1. Вимоги до персоналу лабораторії згідно з актуальною версією ISO 17025.
  2. Внутрішньолабораторний контроль якості. Алгоритми оперативного контролю процедури вимірів.
  3. Тестування мірного посуду, миття мірного посуду – особливості вибору реактивів. Робота з мірним посудом.
  4. Аналітичні ваги в лабораторії – організація правильної роботи та обслуговування.
  5. Робочі розчини для титрування – приготування, встановлення концентрації та зберігання.
  6. Верифікація аналітичних методик – методологія проведення.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Медицина, фармацевтикаВиробництво, промисловiсть

А також ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетитори в Києві, робота в Києві