День 1: Вступ до системи управління харчовою безпекою (СУПБ) згідно з вимогами ISO 22000 Нормативно-правова база, пов’язана з безпекою харчових продуктів; Основні принципи безпеки харчових проду…
Модуль 1. Функціональне тренерство Місце функціонального навчання у сучасній компанії Системний підхід до організації процесу навчання у компанії. Замовники навчання у компанії. Місце функціонального…
Розробка моделі компетенцій Понятійний апарат: компетенція, компетентний підхід, управління компетенціями. Класифікація компетенції. рівні розробки компетенцій Форми опису компетенцій: Модель робочого…
Ринкові тренди та перспективи Тенденції купівельної поведінки — що змінилося у мотивації ухвалення рішення про купівлю, як покупець обирає товар, які джерела інформації використовує Цінові тренди на р…
Частина 1. Стратегічне планування продажу клієнту конкурента Основні помилки у продажу клієнту конкурента та як їх уникнути. Коли клієнти уникають свого постачальника? Основні причини «розлучень» та с…
Крок І. В якому фахівець дізнається про те, що В2В-Продажі — це чітка технологія. Складові технології B2B-продаж Транзакційні, консультаційні та стратегічні продажі: як змінюється технологія продажів…
Аналіз купівельної поведінки та ринків Тренди купівельної поведінки Перспективні ринки та асортиментні тренди на них Цілі та завдання категорійного менеджменту Стратегічні цілі категорійного менеджмен…
Курс "Power BI: для бізнес-користувачів" Модуль-00. Вступне заняття Сервіс Power BI: компоненти і складові. Типи ліцензій: Free, Pro, Premium. Відмінності. Коли вигідна Premium Про серії курсів "Power…