Курси

Speak Up, школа англійської мови




Про компанію

Speak Up - це міжнародна мережа шкіл англійської мови, яка стрімко росте та розвивається в трьох країнах світу: Польща, Україна, США, Саудівська Аравія, Єгипет і В'єтнам.

В Україні вже працює 15 шкіл в: Києві, Одесі, Кривому Розі, Дніпрі та Харкові.

Speak Up - це велика і дружна команда, головною метою якої є допомогти людям вивчити англійську мову за допомогою ефективної і унікальною методикою Blended Learning.

Чому ви повинні вибрати саме курси англійської мови Speak Up? Тому що, у нас:

  •  максимально гнучкий графік;
  •  зручне розташування шкіл;
  •  навчання в малих групах (до 10 осіб);
  •  цікаві мультимедійні заняття;
  •  можливі заняття з носієм;
  •  ефективна сучасна методика;
  •  100% гарантія результату.

Телефонуйте, щоб дізнатися всю інформацію про наші курси іноземних мов. Зробіть англійську своєю перевагою!

Категорії курсів


Курси

1
  • Мовні - Англійська мова
  • Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери

Відгуки

13
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Жахлива школа. Кидають на гроші. Не ведіться, серйозно. При початковій консультації приховують методологію навчання: спочатку говорять, що за фіксовану ціну 40 уроків, а потім виявляється, що 20 з них самостійні на базі відеозаписів з ютубу. Якщо ви маєте намір повернути гроші, то чекайте трешняку - якісь додаткові умови у вигляді відкриття банківської картки у фіксованій банківській установі. Приховують контакти керівників. Дуже непрофесійні консультанти дівчатка з сіл, у яких голос починає тримтіти при відповіді. Зараз намагаюсь повернути кошти. Поки без результату.

,

Я пока довольна обучением в Speak UP. Есть с чем сравнить и здесь действительно все четко, понятно и интересно. На уроках узнаю много интересных способов как лучше запомнить материал, разобраться в грамматике, при этом мультимедия мне помогает закрепить материал. А еще тут интересные преподаватели, у меня пока любимого нет, они все по своему хорошие)

,

Ужасная школа с ужасным, мошенническим подходом к обучению! Когда подписываешь договор и открываешь кредит на обучение в банке (кстати, читайте внимательно все условия!), то становишься потенциально неинтересным и отработанным материалом. Перед тобой престают "плясать" и заискивать, обучение ниже среднего (группы большие, пока до тебя дойдёт очередь отвечать,- вуаля, урок окончен! Ходишь ты, или не ходишь, болеешь ли, паредупредил ли что будешь отсутствовать,- всё неважно. Часики тикают, дни идут- оплата начисляется. Никого не волнует ровным счётом ничего. Хоть плачь, хоть умри. Договор подписал- д"душу продал". Не рекомендую эту "школу"! Обходите десятой стороной!

,

Перед Speak Up я ходила в обычную школу невысокого на мой взгляд уровня , т.к. думала что разницы особой нет, даже дешевле и доступней, не дорогая была. Но через пару месяцев заметила- текучка преподавателей как-то не радует, а маленькие классы - просто некомфортно сидеть по 15-20 человек. Не буду писать и что за школа, в которую ходила год назад. Но в Speak Up ко мне другое отношение и другого уровня классы, преподаватели отличные, доброжелательные, не скучные, есть носители языка

,

Взял обучение в рассрочку через банк, с которым работает Спикап. Банку оплачиваю обучение, в спикапе прохожу обучение. Нигде ни с кем проблем не имею. Потому что понимаю, что если притёрли ко мне будут по оплате, то это к банку вопросы. К школе у меня притензий нет. Я даже рад, что это несмотря на кредит правильное вложение в моё будущее. Английский это и опыт и работа и мои скилы. А то что оно денег стоит это и так понятно


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Кривому Розі, ЗВО/ВНЗ в Кривому Розі, коледжі в Кривому Розі, репетиторів в Кривому Розі, роботу в Кривому Розі.