Курси

Stairway




Про компанію

Хаб життєвого успіху Stairway - це школа нового покоління. Наші викладачі ставлять перед собою найважливіше завдання - вчити бути успішними і затребуваними в житті.

Якісні знання і сприятливе середовище для розкриття особистості!

Ми – колектив креативних викладачів-тьюторів, який гарантує кваліфіковані консультації та результативну підготовку у новому форматі. Наріжним каменем нашої діяльності є людська особистість і її інтереси, право на щасливе майбутнє і дієву самореалізацію. А це значить – індивідуальний підхід до кожної дитини; комфортна й домашня атмосфера навчання.

Досвідчені і кваліфіковані викладачі

Ми залучаємо до роботи найкращих викладачів, які мають не лише глибокі знання зі свого предмету й чималий педагогічний досвід, але й широкі інтелектуальні горизонти і розуміння сучасної реальності, використовують ефективну методику навчання. Кандидатуру кожного потенційного викладача вивчає досвідчений HR-менеджер. Відбір здійснюється на підставі тестування, яке передбачає в т.ч. діагностування психологічного стану, IQ i EQ кожного претендента.

Ми – команда амбітних професіоналів

У нас за плечима успішні проєкти, досвід роботи і стажування в зарубіжних навчальних закладах. Наш стиль – інноваційність, раціоналізм, практичне спрямування. Наше кредо – Imposible is nothing! Неможливе є можливим!

Контроль якості викладання

Ми детально відстежуємо процес навчання, зміст і якість знань, що надаються в Хабі. Наприкінці кожного навчального курсу всі учні проходять анонімне анкетування, яке дозволяє виявити можливі недоліки у роботі викладачів і ухвалити необхідні кадрові рішення.

Комфортний графік роботи

Ми зацікавлені у тому, аби наші заняття органічно вписувалися у звичний розпорядок Вашого життя, а відвідування Хабу гармонійно співіснувало з Вашими повсякденними справами. А тому наші менеджери врахують усі Ваші побажання щодо розкладу занять.

Психологічна підтримка

До пакетів курсів входять поради кваліфікованого психолога «Чому не варто боятися ЗНО?». Консультування дітей та підлітків, батьків. Вирішуємо проблеми сімейних взаємовідносин. Психосоматика.

Категорії курсів


Курси

1
  • 400 грн за заняття (індивідуально, за 1 годину)
  • Науки та підготовка до ЗНО/НМТ - Історія
  • Молодша школа, середня школа, студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Дуже сподобалося займатися історією України! Вчителька вміло підібрала матеріал, запропонувала свою книгу без зайвої інформації і за досить короткий проміжок часу підготувала сина до НМТ! ДЯКУЄМО! 190 балів це наша ПЕРЕМОГА! Рекомендуємо!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.