Курси

ESW international company




Про компанію

"ESW" Міжнародна компанія, яка має філії по всій Україні.

У нас висококваліфіковані викладачі знаходять підхід до кожного учня.

Програма розроблена фахівцями в галузі управління, освіти, інформаційних технологій, професійними педагогами та маркетологами.

Програма зарекомендувала себе ефективним і динамічним модулем в системі сучасної європейської освіти. Всі теоретичні розробки авторів Програми не тільки знайшли практичне застосування, але і наповнилися інноваційним змістом і довгостроковою перспективою.

Місія "ESW"

Сучасне європейське освіта не обмежується конспектами, сесіями і аудиторіями. Сучасна освіта в Європі - це світ зовсім нових умов, прагнень і можливостей. Використовуючи прогресивні освітні технології, ми допомагаємо українським випускникам стати європейськими студентами.

Основний напрямок діяльності Програми - розвиток міжнародної освіти, формування сучасних якісних інформаційно-прикладних послуг для абітурієнтів та школярів України та країн СНД. З цією метою укладаються договори з польськими, чеськими, словацькими університетами та Вищими Школами, формується мережа своїх представництв в Україні, Казахстані, інших країнах. Програма активно співпрацює з установами освіти, мас-медіа, європейськими компаніями-партнерами.

Напрямки діяльності та розвитку Програми Структурні представляють собою ряд проектів і системних підпрограм, а саме:

  • Вища освіта в Європі
  • Середня освіта
  • освітній туризм
  • Курси польської, словацької та чеської мов.
  • Літні та зимові школи
  • освітні з'їзди
  • Презентації та виставки
  • мультимовні курси

Функціонально Програма управляється двома офісами - польськими (Варшава, Краків) та українським (Запоріжжя)

Досвід та інновації

Програма пройшла непростий шлях становлення: підбір і розстановка професійних співробітників, аналіз і усунення похибок, оптимізація проектів - за кілька років діяльності вдалося знайти правильну, сучасну і конкурентноспроможну модель. Її основа у використанні власного досвіду і передових європейських технологій, постійної внутрішньої і зовнішньої модернізації.

Програма ESW є офіційним партнером і представником в Україні понад 80 престижних ВНЗ Польщі і Чехії, Словаччини Ми працюємо абсолютно легально, у рамках європейського законодавства.

Ми працюємо індивідуально з кожним Кандидатом на навчання. У наших представництвах в Україні та за її межами працюють висококласні фахівці з великим досвідом. Вони допоможуть підібрати підходящий Університет, який буде максимально відповідати знань, очікуванням і фінансовим можливостям Кандидата.

адаптація

Ми надамо повну інформацію про навчальний процес, студентському побуті, навчимо раціонального проживання в Європі. Ми сприяємо максимально швидкому і легкому входженню студентів в нове середовище.

Іноземні мови

У процесі підготовки до вступу Кандидат проходить курси вивчення іноземних мов в обсязі, необхідному для адаптації в Європі. Після закінчення курсів Кандидатам вручаються Сертифікати.

Опіка і супровід

У Польщі, Чехії і Словаччини всі студенти протягом першого року перебувають під опікою наших кураторів.

Ми працюємо тільки на позитивний результат!


Курси

1
  • 3 000 грн
  • Мовні - Польська мова
  • Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Запоріжжі, ЗВО/ВНЗ в Запоріжжі, коледжі в Запоріжжі, репетиторів в Запоріжжі, тренінги в Запоріжжі, роботу в Запоріжжі.