15-16 грудня відбудеться науково-практичний семінар: «Всі зміни та новини у харчовому законодавстві України»

Технічний регламент щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом у готову упаковку. Система НАССР. Якість та безпечність харчових продуктів. Маркування. Технічні умови.
В программі будуть розглянуті наступні питання:
- Перехід на європейську модель стандартизації. Основні вимоги до операторів ринку харчових продуктів. Технічні умови України.
- Технічний регламент щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом у готову упаковку. (Постанова КМУ № 1193 від 16.12.2015 р.).
- Перехід на європейську модель контролю якості та безпечності харчових продуктів.
- Мікробіологічні методи контролю якості та безпеки сировини та готової продукції
- Увага! Обов’язковість впровадження системи НАССР.
На семінарі з лекціями та консультаціями виступатимуть провідні фахівці Центру стандартизації, підтвердження відповідності та споживчих експертиз ДП «Укрметртестстандарт», Держпродспоживслужби України, ДП «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» НАМН України, ТОВ «ІСО Консалтинг»
Докладніше на сайті або за тел. [відкрити контакти] .
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини