Блог навчальних закладів

Знайдена 30331 стаття

Інклюзивний бізнес: стратегії залучення, мотивації та утримання молодих талантів

У статті детальніше розглянемо ключові аспекти інклюзивності, які допоможуть вам успішно інтегрувати молодих працівників у вашу команду, які виклики можуть виникнути на цьому шляху та як їх подолати.

Чому для успішного делегування необхідні навички професійної комунікації?

Делегування відбувається під час спілкування керівника з підлеглим (підлеглими). І ось від того, як відбувається це спілкування, керівник отримає (або не отримає…) той результат від співробітника, який був запланований керівником.

Оподаткування будівельної діяльності

Визнання доходу (порядок та дати). Касовий метод ПДВ для учасників проєктів з житлового будівництва

Звітність за мсфз у 2024 р. та що чекати у майбутньому?

Небильцова Оксана Володимирівна Сертифікований бізнес-тренер за програмою МСФЗ Інституту фінансових бухгалтерів (IFA) та з фінансового обліку Інституту дипломованих бухгалтерів управлінського обліку (CIMA).

Зарплата і військовий збір 5% з 01.10.2024

Військовий збір з працівника 5% з 1 жовтня: приклади розрахунку для зарплати та додаткових благ. ЄСВ-нарахування, ПДФО-нарахування. Індексація зарплати сьогодні+зміни з 01.01.2025

Легкі дотики. Квантові зміни

Точки Радість, Смуток, Тіло, Сексуальність, Зцілення, Гроші, Контроль, Створення, Креативність, Вік та інші, які знаходяться на голові💆🏻‍♀️ - дають доступ до підсвідомих програм. Система Аксесс Барс дозволяє звільнити підсвідомість.

Запрошуємо на безкоштовний вебінар від Golden Staff! Лідерство в умовах змін

Разом з нашою експерткою Оксаною Вінницькою ми визначимо з якими викликами стикаються лідери в сьогоднішніх реаліях та які навички варто розвивати. Причини за якими можна визначити чому команда неефективна та принципи побудови ефективної команди.

10 липня було проведено онлайн майстер-клас «Точність рішень лідера. Нумерологія - попутний вітер бізнесу» для ГО «ПО Аудиторів, бухгалтерів та викладачів ОКД»

Лідеру, який веде людей за собою до реалізації поставлених цілей чи нагальної соціальної потреби, долає кризи та ініціює прогрес, дуже важливо бути максимально точним у своїх рішеннях. Нумерологія допомагає отримати орієнтири для прийняття рішень.

Спробуйте курс «Лінивий управлінець»

Авторський ексклюзив для швидкої побудови ефективного управління: отримайте практичні знання та навички управління фінансами!