Борги по кредитах: шукаємо вихід

Борги по кредитах: шукаємо вихід

Програма «Антиколектор» від Consulting Center – індивідуальні консультації з питань повернення кредитних боргів.

Роздавання банками кредитів всім, без перебору, призвело до масових неповернень. Про це багато говорять наші політики, банкіри, урядовці. Але далі балачок не доходить, оскільки ніяких реальних дій зі сторони влади та поступок зі сторони банків немає. Кожен захищає свої власні інтереси. А колектори та служба безпеки фінустанов роблять свою справу – дзвонять, пишуть, наполягають, вимагають.

Методи стягнення боргів, які застосовуються колекторськими компаніями – часті телефонні дзвінки, візити або поширення інформації про боргові зобов'язання серед родичів чи трудового колективу боржника, – доводять людей до відчаю, а останнім часом і до самогубств. Звертання до юристів, які не спеціалізуються на цій темі, не дає необхідної практики спілкування з витребувачами боргу, заплутує боржника в системі законів та права і ще більше втягує у панічний стан безвихідності.

Діюче законодавство дає можливість захистити боржника від наполегливості колекторів чи працівників служби безпеки банку. І хоча позичені у кредитора гроші однаково прийдеться повертати, це можна зробити обдумано, сплановано, без зайвих пересмикувань і стресів.

За порадою до професіоналів звертатись необхідно якомога раніше, коли колектори лише приступають до спілкування з людиною. Це дає можливість консультанту пояснити боржникові можливі варіанти розвитку подій і розробити на них адекватні відповіді.

Основними видами послуг, які надають консультанти та юристи нашого центру, є:

  • припинення неправомірних дій з боку кредиторів;
  • оскарження кредитного договору;
  • представлення інтересів позичальника в суді;
  • повний юридичний супровід стосунків позичальника і кредиторів (або осіб, що діють від їх імені).

Саме на цьому і будується основна діяльність антиколектора. Наше завдання – максимально затягнути процес виплати боргу, зменшити розмір неустойки, а в ідеалі – змінити кредитний договір на користь позичальника.
Вартість послуг залежить від розмірів позики. Але ми можемо надати попередню консультацію безкоштовно по телефону: [відкрити контакти]8 (032) 242-54-68, [відкрити контакти]242-54-69.

Мета програми «Антиколектор» – зберегти психіку боржника і сприяти адекватному виходу із ситуації, яка склалася.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
дмитрий,12.01.2010, 13:58
помогите мне пожалуста колектора достали
наталія,20.12.2010, 12:36
багатодітна сім"я потребує допомоги

Залишити коментар

Інші статті в категорії Право, юриспруденція