Від роботи з хребтом до свідомості. Це як?

Від роботи з хребтом до свідомості. Це як?

Ми увійшли в простір, коли людина усвідомлює себе творцем. У статті розповідаю про показовий і вражаючий метод, що є нічим іншим, як квантовим стрибком в інший вимір. Він допомагає еволюційному розвитку, шляхом якого ми зараз йдемо.

Мої прекрасні люди, є така Енергетична Техніка Божественне Вирівнювання.

  • Після випрямлення хребта відновлюються всі функції тіла, і до нього знову повертається Божественне врегулювання на клітинному рівні.
  • Це врегулювання зумовлює зміна інформації в клітинах і служить імпульсом для самозцілення, завдяки якому може бути запущений всеосяжний процес лікування при найрізноманітніших захворюваннях
  • "Божественне вирівнювання" повністю співвідноситься з "пульсом Нового часу". Поки йде Божественне вирівнювання, змінюється структура ДНК.

Ми вже увійшли в простір, коли людина усвідомлює себе творцем, і, прокинувшись, стає творцем і зберігачем цього божественного врегулювання. Цей показовий і вражаючий метод є нічим іншим, як квантовий стрибок в інший вимір. Він допомагає еволюційному розвитку, шляхом якого ми зараз йдемо.

Що може статися фізично:

  • Фізично найпершим вирівнюється і відновлюється вся кісткова система: довжина ніг стає однаковою, випрямляється хребет і викривлений таз, лопатки, проходять грижі.
  • Завдяки цьому можуть статися лікування у всіх органах і системах фізичного тіла, до важких і хронічних захворювань
  • Також відбувається очищення організму від важких металів (наприклад ртуті), які завдають шкоди всім органам
  • Ну і звичайно, саме собою божественне врегулювання змінює інформацію в клітинах і дає імпульс до самозцілення, який може запустити глобальний процес лікування всіх наявних захворювань.

Під час Посвячення та під час проведення сеансу Енергія Божественного Вирівнювання протікає світловим каналом, що йде вздовж хребта, та вирівнює його. Вже сам процес посвячення є цілющим

При цьому багато структур, яких людина перестає потребувати, видаляються. Це, як правило, пережиті травми та шоки, які закріпилися у вигляді структур в енергетичній системі, заблокувавши її.

Від вас йдуть і деструктивні моделі мислення, щоб кожен після цього зміг жити у легкості, коханні, світі

Навчання, посвята, практика – і ви станете провідником цілющої енергії та зможете допомагати собі та іншим повернутися до свого Божественного врегулювання – того стану, який спочатку було заплановано Творцем

Посвята в цілющі енергії проходять за 2 дні.

1 день – теорія + посвята

2 день - вивчаємо проведення сеансу + практикуємося (ви зробите 3 сеанси та отримаєте 2)

Після посвяти Видається сертифікат практика, встановленого зразку, що дає право робити сесії на комерційній основі.

Хто проводить посвяту? - Сертифікований тренер Галина МатвєєваЗаписатися можна вже зараз у директ інстаграм https://www.instagram.com/grani_osoznannosti або у будь-який месенджер: [відкрити контакти](050) 531-66-10 Viber|Telegram


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Медицина, фармацевтика Спорт, здоров'я