Білгород-Дністровський морський рибопромисловий фаховий коледж
Белгород-Днестровский морской рыбопромышленный профессиональный колледж
-
Білгород-Дністровський
· вул. Калініна, 12, Одеська область, 67700
На мапі - mrpt.at.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
36G13 Харчові технології
G13 G13 Харчові технології. ОПП "Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів (ПЗСО, Заочна)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 29 вересня — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології. ОПП "Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів" (БСО)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 35.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології. ОПП "Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів" (БСО) додаткова сесія
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 11 — 24 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології. ОПП "Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів" (КР, денна)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології. ОПП "Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів" (КР, денна) додаткова сесія
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 11 — 24 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології. ОПП "Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів" (Кваліфікований робітник - Заочна)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 29 вересня — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 3.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології. ОПП "Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів" (ПЗСО, денна)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 15.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології. ОПП "Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів" (ПЗСО, денна) додаткова сесія
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 11 — 24 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
98Прекрасное учебное заведение.Ребята кто романтик и любитель морских приключений- вам сюда.А той кучке молоди которые пишут гнусность и хотят получить все и сразу хочу сказать что получите ничего и постепенно.Выпуск 1978г. Технология рыбных продуктов.Кл.рук.-Кабаци Вера Михайловна.Практика на плавбазе Восток . Работал на пром.судах .Благодаря этому учебному заведению посчастливилось повидать полмира.Стремитесь к своей мечте и все у вас получиться!
Техникум неплохой, учиться несложно и можно! Преподаватели в большинстве очень хорошие, специалисты прекрасные!!!! Особо вспоминаются Галина Фёдоровна Артемьева!!! Самая лучшая!!! Директор тоже хороший !!!! Жаль только с работу девченкам сложно отыскать, - предприятий рыбных и нет толком
После окончания техникума (2000 год) окончил два университета. Лучше чем в БДМРПТ НИГДЕ НЕ УЧИЛИ. Вспоминаю с теплотой и благодарностью.
Якби можна було повернути час назад, із задоволенням провчилась би ще раз! Найкращий навчальний заклад, найкращі викладачі! Галина Федорівна, наша "багатодітна мама"-настільки вона переживала за нас та приймала наші проблеми як свої, допомогала та підримувала кожного студента группи! Роки навчання в технікумі - одні з найкращіх в моєму житті однозначно!
Дивіться також усі коледжі в Білгород-Дністровському, курси в Білгород-Дністровському, репетиторів в Білгород-Дністровському, роботу в Білгород-Дністровському.
Слишком много ненужной дисциплины. Если в планах поступать в вышку, после этой шараги, тогда можете здесь не напрягать свой ум, дисциплины боком вылезут, но ради диплома уже можно и пересидеть