Полтавський кооперативний коледж
Полтавский кооперативный коледж
-
Полтава
· вул. Леніна, 9/17, 36000
На мапі - kooptex.at.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
105G13 Харчові технології
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 13.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2025 — 19.03.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2025 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2025 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (20.10.2025 — 19.08.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 5 серпня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.10.2025 — 31.07.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 28.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.10.2025 — 28.02.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2025 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2025 — 19.03.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.10.2025 — 31.07.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Харчові технології
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне та заочне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2025 — 28.02.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Полтаві, ЗВО/ВНЗ в Полтаві, курси в Полтаві, репетиторів в Полтаві, роботу в Полтаві.