Полтавський кооперативний коледж

Полтавский кооперативный коледж




  • денна, заочна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

105
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

G13 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 13.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2025 — 19.03.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2025 — 28.02.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 16 вересня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2025 — 28.02.2028).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 16 вересня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (20.10.2025 — 19.08.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 5 серпня.
  • Місця: контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.10.2025 — 31.07.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 16 вересня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 28.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 14 липня.
  • Місця: контракт — 30.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.10.2025 — 28.02.2029).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 14 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2025 — 28.02.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 16 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2025 — 19.03.2028).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.10.2025 — 31.07.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 16 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2025 — 28.02.2028).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 16 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Українська мова

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.


Дивіться також усі коледжі в Полтаві, ЗВО/ВНЗ в Полтаві, курси в Полтаві, репетиторів в Полтаві, роботу в Полтаві.

  • вул. Пушкіна, 83-А, м. Полтава, 36000
  • (05322) 7-29-53
    (05322) 2-76-02
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Сакко, 16-А, м. Полтава, 36030
  • (0532) 51-27-20
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Вавилова, 2, м. Полтава, 36004
  • (0532) 52-09-57
  • Державний. Рівень акредитації I.