Рівненський кооперативний економіко-правовий коледж
Ровенский кооперативный экономико-правовой колледж
-
Рівне
· вул. Соборна, 10, 33000
На мапі - rkepk.edu.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
57J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
J2 11 - Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (дод. сесія 1)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (19.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 серпня — 12 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 11 - Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (дод. сесія 2)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (20.10.2025 — 31.07.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 22 вересня — 10 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 11 - Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (основний прийом)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 30.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 9 - Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (дод. сесія 1)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 20 серпня.
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 9 - Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (дод. сесія 2)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (20.10.2025 — 31.07.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 11 жовтня.
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 9 - Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (основний прийом)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 30.
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Заочна форма (дод. сесія 1)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (19.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 серпня — 12 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Заочна форма (дод. сесія 2)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (20.10.2025 — 31.08.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 22 вересня — 10 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Заочна форма (основний прийом)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 30.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Українська мова
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
Відгуки
152Нікому не рекомендую цей заклад, вирішують все тільки гроші. Жахливе відношення викладачів до студентів!!! Подумайте 10 разів, а то і 100 раз, перед тим як вступити сюди!!!
На перший погляд коледж нормальний, викладачі проводять свої пари з студентами, стараються їх чомусь навчити. Дитина навчається на платному, так як державної форми там нема. Наше навчання підходить до закінчення і тут БОНУС. Дитина написала курсову, а викладачка( керівничка групи) сказала, що вона її не здасть бо вона не заплатила їй ні копійки, а дана викладачка вимагала з кожної дитини по 4500грн. Ми навчаємося на денному стаціонарі і жодної пари студентка не прогуляла. Курсову написала за вказаним планом керівника групи. Якщо буде подальший такий пресінг будемо звертатися в поліцію про вимагання грошей з непрацюючих дітей та в управління освіти про тримання на роботі даних викладачів.
А мені тут подобається. Під час війни дистанційне навчання це нормально. Брат вчиться в Києві, то вони ще з вересня ні одного разу в універі не були. І оплату не знімають. Ні за гуртожиток, ні за навчання. А ми перший семестр вчилися очно.
Жахливий коледж!! Нікому не рекомендую, вже 4 місяць сидимо на дистанційному хоча платимо за очне навчання, за такі гроші які платять студенти можна було давно зробити ремонт або хотяби поміняти меблі, вчителі 7/10 є і хороші і погані, знала б що такі умови ніколи сюди не пішла!
Дивіться також усі коледжі в Рівному, ЗВО/ВНЗ в Рівному, курси в Рівному, репетиторів в Рівному, роботу в Рівному.
Не називайте цю бурсу коледжом