Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Колледж перерабатывающей и пищевой промышленности Харьковского национального технического университета сельского хозяйства имени Петра Василенко
-
Харків
· вул. Барикадна, 51, 61098
На мапі - kphphntusg.org
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
84G13 Харчові технології
G13 9 кл., денна, G13 Харчові технології, Виробництво харчової продукції,(додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 2.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 9 кл., денна, G13 Харчові технології, Виробництво харчової продукції,(додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 9.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 9 кл., денна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,(додатковий набір І сесія )
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 9 кл., денна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,(додатковий набір ІІ сесія )
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 33.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 9 кл., денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка м'яса,(додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 9 кл., денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка м'яса,(додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 11.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 9 кл., денне, G13 Харчові технології, Зберігання,консервування та переробка м'яса
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Ліцензійний обсяг — 14.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 9 кл.,денна, G13 Харчові технології, Виробництво харчової продукції
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 2.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 9 кл.,денна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Ліцензійний обсяг — 16.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 9кл.,денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Ліцензійний обсяг — 13.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 9кл.,денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока, (додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 9кл.,денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока, (додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 26.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, денна, G13 Харчові технології, Виробництво харчової продукції
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, денна, G13 Харчові технології, Виробництво харчової продукції (додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, денна, G13 Харчові технології, Виробництво харчової продукції (додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, денна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, денна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,(додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, денна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,(додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка м'яса
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка м'яса (додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка м'яса (додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока (додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока (додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, денна,G13 Харчові технології, Зберігання, консервування, та переробка молока
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 4.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, заочна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,(додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, заочна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,(додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, заочна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, заочна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока (додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, заочна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока (додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ОКР, заочне, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО, денна, G13 Харчові технології, Виробництво харчової продукції
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 3.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО, денна, G13 Харчові технології, Виробництво харчової продукції, (додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО, денна, G13 Харчові технології, Виробництво харчової продукції, (додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО, денна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба,кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 10.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО, денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка м'яса
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО, денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка м'яса, (додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО, денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка м'яса, (додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО, денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 12.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО, заочна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,(додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 4.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО, заочна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,(додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО, заочна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока (додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО, заочна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока (додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО,денна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,(додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 8.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО,денна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,(додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 3.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО,денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока, (додатковий набір І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (01.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 16 вересня.
- Місця: контракт — 4.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО,денна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока, (додатковий набір ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (20.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 9.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО,заочна, G13 Харчові технології, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 3.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 ПЗСО,заочна, G13 Харчові технології, Зберігання, консервування та переробка молока
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
45Лучший колледж!лучшие преподаватели!Кто хочет учиться ,учится.Кто не учиться, тот платит за сессию и за прогулы.Сессию закрыть самостоятельно реально, если посещал занятия и выполнял задания.Все в ваших руках! Диски с учебными материалами последний раз выдавали в 2020,в 2021 была ссылка для скачивания материалов(лекции,лабораторные,практические,семинары) удобно в использовании.
Очень хороший колледж учусь с 2020 года 3 курс
Добрый день, годы учебы 1987-1990, группа ТД -31, наш руководитель Рогожко Николай Григорьевич (он был не просто руководитель, а и психолог и советчик!!!). Прекрасная группа, прекрасный преподавательский состав и прекрасное учебное заведение! Многие пошли учиться дальше в Одесскую Академию пищевых технологий - где оценка, полученных нами в техникуме знаний, была достойной! Мы до сих пор группой встречаемся каждые 5 лет. Благодарны каждому учителю: Ивахненко, Шестак, Ярычкину, Виноградской, Зенкину, Пугачу, Медяник, Абрамовой и многим другим за их доброту, терпение и опыт! Из нас получились хорошие руководители и специалисты, конечно не без нашего же желания. Всем удачи!!
На примере своих одногрупников (2001-2004г) скажу, что кто хотел учиться, окончили техникум с красными дипломами и устроились на достойные рабочие места. Всем моим девчонкам привет! И Макс тебе! Всех помню и люблю! Огромная благодарность преподователям, особенно Абрамовой Татьяне Ивановне и Медяник Изольде Петровне. Техникум даёт знания больше, чем университет. После окончания техникума училась на заочной форме в национальном университете пищевых технологий в Киеве. Только благодаря полученным знаниям в техникуме и работе на предприятии писала дипломную работу.В Конспекты до сих подглядываю.
Дивіться також усі коледжі в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, роботу в Харкові.
отличный техникум был в советское время. я обучался 1974 по 1978 группа М42. Преподаватели супер,до сих пор помню все марки насосов и ОПУ,хотя по специальности работать не пришлось.