Відокремлений структурний підрозділ «Тальянківський агротехнічний фаховий коледж Уманського національного університету садівництва»
Обособленное структурное подразделение «Тальянковский агротехнический колледж Уманского национального университета садоводства»
-
с. Тальянки
· вул. Свято-Покровська, 80, c. Тальянки, р-н Звенигородський, Черкаська обл
На мапі - takunus.co.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
25204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (БСО)
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Ліцензійний обсяг — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 ЗВ КР 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 ЗВ ПЗСО 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 КР 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 35.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Хімія
1.25 ≥ 100 Фізика
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
204 ПЗСО 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 35.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Відгуки
67Чудове місце для навчання. Студенти мають багато можливостей. Можу впевнено сказати, що викладацький колектив підібраний дуже вдало. Хороші викладачі, які знають свою справу і дають хороші знання. Я задоволена своїм навчанням і не шкодую, що вступила саме в цей навчальний заклад.
насилу завершився тиждень аудиторного навчання. Що я можу сказати, в загальному класно звісно, з дому вирвався, свобода!!!! Ще якби вночі не піднімали на повітряну тривогу, ехххх, це життя в гуртожитку це шось із чимось. А коледж звісно класний, рекомендую
Скоро перше вересня, я із сином їздив, нам провели екскурсію в общагу, бомбосховище, показали аудиторії. Все скрізь культурно, чисто, мені сподобалось.
Уже почали вчитись на другому курсі. Минулого року дочка проживала в ощазі, там є кімната для навчання, ввечері там і займалась. Я вдячна всім викладачам за їхній професіоналізм, терплячість та добре серце
Залишити відгук
Дивіться також усі коледжі в с. Тальянках.
Нормальний коледж, суперові молоді викладачі, вчасно платять стипендію, отримаю диплом і ще на якусь спеціальність поступлю, ОБОВ'ЯЗКОВО!