Коледжі

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • вул. Лесі Українки, 95, м. Кам'янець-Подільський, Хмельницька обл., 32300
  • (03849) 2-11-21
    (03849) 2-39-21
    (03849) 2-37-89
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 (БЗСО-9 кл) 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

15 500 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозділ «Кам’янець-Подільський фаховий коледж Закладу вищої освіти «Подільський державний університет».
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 5 програм
  • вул. Грушевського, 14, м. Рожище, Волинська обл.
  • (03368) 2-13-71
    (03368) 2-11-64
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 2024 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, кваліфікований робітник

16 600 грн. за рік / бюджет
Прохідний бал 2024 (бюджет): 142,00
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 1, контракт — 17.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 4 програми
  • вул. Освітянська ,69-а, с. Хомутець, Миргородський р-н, Полтавська обл., 37634
  • (053) 553-55-27
    (053) 553-55-11
    (050)-751-78-76
    (096)-181-64-63
    (095) 117-48-07
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

15 045 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 3 курс.
  • Факультет: Ветеринарно-технологічне.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 — 22 липня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 18 програм
  • вул. П.С. Рибалка, 1, с. Малий Вистороп, Лебединський район, Сумська обл., 42243
  • (05445) 3-62-43
    (05445) 3-62-14
    (05445) 3-62-18
    (05445) 3-62-11
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 204 ТВАР 1 КУРС

10 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Маловисторопський фаховий коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету".
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 25, контракт — 7.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 8 програм
  • вул. Незалежності, 36, с. Нова Чортория, Житомирська обл.
  • (068) 339-93-52
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

15 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 01.07.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 15 програм
  • просп. Науки, 72, м. Дніпро
  • (066) 389-99-87
  • Державний.

204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

12 666 грн. за рік / бюджет
Прохідний бал 2024 (бюджет): 195,00
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 8, контракт — 45.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 19 програм
  • вул. Луначарського, 80, м. Путивль, Сумська область, 41500
  • (05442) 5-48-37
    (05442) 5-48-24
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (І)

18 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення ветеринарної медицини.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 5 програм
  • вул. Свято-Покровська, 80, c. Тальянки, р-н Звенигородський, Черкаська обл
  • (047) 319-42-44
    (047) 319-42-18
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (БСО)

15 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 липня.
  • Місця: бюджет — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 6 програм
  • вул. Технікумівська, 4, смт. Немішаєве, Київська обл., 07854
  • (045) 774-11-55
    (096) 857-62-89
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, фаховий молодший бакалавр на основі базової загальної середньої освіти, на 1 курс, денна форма навчання, додатковий прийом на контракт

12 100 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технології харчового виробництва.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 29 липня — 19 серпня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 8 програм
  • вул. О. Десняка, 23, м. Борзна, Чернігівська обл., 16400
  • (04653) 2-11-06
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Бджільництво

26 000 грн. за рік / бюджет
Прохідний бал 2024 (бюджет): 100,00
Прохідний бал 2024 (контракт): 100,00
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 15, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 освітня програма