
ВСП Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету
ВСП Лохвицкий механико-технологический колледж Полтавского государственного аграрного университета
-
Заводське
· вул. Матросова, 39, Лохвицький р-н, Полтавська обл., 37240
На мапі - lttpdaa.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
50G13 Харчові технології
G13 G13 Харчові технології ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (16.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (16.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (16.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (16.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (16.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (16.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна (2 сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (16.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (02.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 — 19 серпня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (16.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології ОПП Зберігання і переробка зерна (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (16.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 серпня — 2 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 56.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 58.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 50.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (01.09.2025 — 31.05.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 57.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (01.09.2025 — 31.05.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 26.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (01.09.2025 — 31.05.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 26 липня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 27 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (02.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 — 19 серпня.
- Місця: контракт — 60.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (17.10.2025 — 31.05.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 вересня — 1 жовтня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (17.10.2025 — 31.05.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 вересня — 1 жовтня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Бродильне виробництво і виноробство (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (17.10.2025 — 31.05.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 вересня — 1 жовтня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 29.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 27.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 26 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (02.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 — 19 серпня.
- Місця: контракт — 60.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 57.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 60.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 50.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (01.09.2025 — 31.05.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 57.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (01.09.2025 — 31.05.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 26.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (01.09.2025 — 31.05.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 26 липня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 26 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (17.10.2025 — 31.05.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 вересня — 1 жовтня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (17.10.2025 — 31.05.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 вересня — 1 жовтня.
- Місця: контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1.25 ≥ 100 Українська література
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології за ОПП Зберігання і переробка зерна (Додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології".
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (17.10.2025 — 31.05.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 вересня — 1 жовтня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
21технарь бомба
Технікум чудовий. Викладачі дають всі потрібні знання, від студента потрібно ці знання лише "ковтнути". Нічого тут не куплено і не продається. А якщо прогулювати пари то звісно, що нічого корисного для себе не винесеш. Дипломи, курсові, контрольні все реально самому робити. Я сама навчалася в цьому навчальному закладі все просто классссссс.......
технікум дуже гарний,педагоги досвідчені люди,сам я закінчив цей навчальний заклад,отримав досить потужні знання,всім совітую не відмовляйтесь,всі пишуть гадості тому що не хотять навчатися,педагоги вимогливі це правда,тому студенти не можуть з цим змиритись,мені в житті дуже допомогло те, що я там отримав,так що зробіть правильний висновок і зробіть правильний вибір!!!
Очень-очень плохой технарь!!!!!Никому не советую!
Дивіться також усі коледжі в Заводському .
Закончил техникум в 1969 году, техник-механик. В этом году исполняется 50 лет. Хочу поздравить тех, кто учился со мной в эти годы. Никогда не забыть те годы студенческой юности. Те знания, которые получил в техникуме в жизни пригодились. Там нас научили как жить и работать, дали направление развития личности и многому хорошему. Очень благодарен всему преподавательскому составу, особенно Зое Фоминичне, которая вела у нас сопромат и теорию механизмов и машин. Так в жизни случилось, что не пришлось работать по специальности, но полученные знания всегда со мной.