Відокремлений структурний підрозділ «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»
Обособленное структурное подразделение «Харьковский торгово-экономический профессиональный колледж Государственного торгово-экономического университета»
-
Харків
· пров. Отакара Яроша, 8
На мапі - htek.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
112241 Готельно-ресторанна справа
241 (бюджет, контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (04.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 95.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Біологія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.45 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.25 ≥ 100 Історія України
0.25 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Біологія
0.25 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.25 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (бюджет, контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодшимй бакалавр, денна форма
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (04.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 10, контракт — 60.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Історія України
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма (2к.)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 2 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (27.11.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 23 листопада.
- Місця: контракт — 21.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 0 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма (3к.)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 3 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (27.11.2023 — 30.06.2025).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 23 листопада.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 0 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма (I сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (28.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 4 — 15 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
0.3 ≥ 100 Хімія
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Біологія
0.25 ≥ 100 Фізика
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.45 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.25 ≥ 100 Історія України
0.25 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Біологія
0.25 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.25 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма (IІ сесія))
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (27.10.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 13 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Біологія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.45 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.25 ≥ 100 Історія України
0.25 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Біологія
0.25 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.25 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, денна форма (IІІ сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 8 місяців навчання (27.11.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 листопада.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Біологія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.45 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
Предмет на вибір ЗНО
0.25 ≥ 100 Історія України
0.25 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Біологія
0.25 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.25 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, скорочений термін навчання, денна форма (2к.)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (27.11.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 4 вересня — 23 листопада.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
0.3 ≥ 100 Біологія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр, скорочений термін навчання, денна форма, (2к.)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (04.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
0.4 ≥ 100 Українська мова
0.3 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Біологія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.4 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.5 ≥ 100 Іноземна мова
0.3 ≥ 100 Історія України
0.3 ≥ 100 Математика
0.3 ≥ 100 Біологія
0.3 ≥ 100 Географія
0.25 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, денна форма (I сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (28.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 19 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, денна форма (II сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (27.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 19 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, денна форма (IІІ сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (27.11.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 17 листопада.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання (2к.), денна форма
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (04.09.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання (2к.), денна форма (I сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (28.09.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 19 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання (2к.), денна форма (II сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 9 місяців навчання (27.10.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 19 жовтня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання (2к.), денна форма (IІІ сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та ресторанного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 8 місяців навчання (27.11.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 17 листопада.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, роботу в Харкові.