
Відокремлений структурний підрозділ «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»
-
Харків
· пров. Отакара Яроша, 8
На мапі - htek.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
36G13 Харчові технології
G13 (бюджет, контракт) Харчові технології, Бакалавр
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 44.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.4 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.4 ≥ 100 Фізика
0.4 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 (бюджет, контракт) Харчові технології, Бакалавр, скорочений термін навчання
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 17.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.4 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.4 ≥ 100 Фізика
0.4 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 (бюджет, контракт) Харчові технології, Фаховий молодший бакалавр
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 35.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 (бюджет, контракт) Харчові технології, Фаховий молодший бакалавр
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 180.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 (бюджет, контракт) Харчові технології, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 20.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 (контракт) Харчові технології, Бакалавр (І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (26.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 12 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.4 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.4 ≥ 100 Фізика
0.4 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 (контракт) Харчові технології, Бакалавр (ІI сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (20.10.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 29 вересня — 10 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.2 ≥ 100 Українська література
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.4 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.4 ≥ 100 Фізика
0.4 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, роботу в Харкові.