
Відокремлений структурний підрозділ «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»
-
Харків
· пров. Отакара Яроша, 8
На мапі - htek.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
86J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
J2 (бюджет, контракт) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Бакалавр
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 20.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.35 ≥ 100 Українська мова
0.4 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.25 ≥ 100 Українська література
0.25 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.35 ≥ 100 Географія
0.3 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (бюджет, контракт) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Фаховий молодший бакалавр
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 20.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (бюджет, контракт) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Фаховий молодшимй бакалавр
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 50.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Бакалавр, скорочений термін навчання (2к)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 10.
1 ≥ 100 Фахове випробування
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Бакалавр, скорочений термін навчання (2к.)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 15.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.35 ≥ 100 Українська мова
0.4 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.25 ≥ 100 Українська література
0.25 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.35 ≥ 100 Географія
0.3 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Бакалавр, скорочений термін навчання (2к.) (Ісесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (24.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 12 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.35 ≥ 100 Українська мова
0.4 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.25 ≥ 100 Українська література
0.25 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.35 ≥ 100 Географія
0.3 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Бакалавр, скорочений термін навчання (2к.), (ІІсесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 29 вересня — 10 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.35 ≥ 100 Українська мова
0.4 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.25 ≥ 100 Українська література
0.25 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.35 ≥ 100 Географія
0.3 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 15.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр (I сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (26.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 12 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.35 ≥ 100 Українська мова
0.4 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.25 ≥ 100 Українська література
0.25 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.35 ≥ 100 Географія
0.3 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Бакалавр (ІI сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (20.10.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 29 вересня — 10 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.35 ≥ 100 Українська мова
0.4 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.25 ≥ 100 Українська література
0.25 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.35 ≥ 100 Географія
0.3 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр (I сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (23.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 12 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр (II сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (28.10.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 29 вересня — 10 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр (І сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 6 — 20 серпня.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр (ІІ сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (28.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 19 вересня.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання (I сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (23.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 12 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (контракт) Готельно-ресторанна справа, Фаховий молодший бакалавр, скорочений термін навчання (II сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 9 місяців навчання (28.10.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 29 вересня — 10 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, роботу в Харкові.