Технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Технолого-экономический профессиональный коледж Белоцерковского национального аграрного университета
-
Біла Церква
· вул. Ярослава Мудрого, 25/2, Київська обл.
На мапі - tec.in.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
30181 Харчові технології
181 Зберігання, консервування та переробка м'яса (додатковий відбір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (25.09.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 3 серпня — 15 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка м'яса додатковий відбір (заочна)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (26.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 22 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка м`яса
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Місця: бюджет — 23.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка м`яса (заочна)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка молока
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Місця: бюджет — 22.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка молока (додатковий відбір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (25.09.2023 — 30.01.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 3 серпня — 15 вересня.
- Місця: контракт — 8.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка молока (заочна)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення ветеринарної медицини.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: контракт — 25.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Зберігання, консервування та переробка молока додатковий відбір (заочна)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення харчових технологій.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (26.09.2023 — 31.01.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 22 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Білій Церкві, ЗВО/ВНЗ в Білій Церкві, курси в Білій Церкві, репетиторів в Білій Церкві, роботу в Білій Церкві.