
Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торгово-економічного університету
Житомирский торгово-экономический профессиональный колледж Государственного торгово-экономического университета
-
Житомир
· вул. Чуднівська, 101
На мапі - ztec.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
71G13 Харчові технології
G13 Виробництво харчової продукції (ВХП-23 ІІ сесія ПЗСО)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 27 серпня.
- Місця: контракт — 14.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції (ВХП-23 ПЗСО)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 14.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції (ВХП-24 )
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 18.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції (додатковий ВХП-24 І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 липня — 4 серпня.
- Місця: контракт — 18.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції (додатковий ВХП-24 ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 серпня.
- Місця: контракт — 18.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Технологія і організація ресторанного бізнесу (РБ-3 )
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 10.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Технологія і організація ресторанного бізнесу (РБ-4 ІІ сесія ПЗСО)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 27 серпня.
- Місця: контракт — 12.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Технологія і організація ресторанного бізнесу (РБ-4 ПЗСО)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 12.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Технологія і організація ресторанного бізнесу (додатковий РБ-3 І сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 21 липня — 4 серпня.
- Місця: контракт — 10.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Технологія і організація ресторанного бізнесу (додатковий РБ-3 ІІ сесія)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 18 — 25 серпня.
- Місця: контракт — 10.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
344Навчаюся на товарознавця-митника. Тут найбільший позитив-це мудрі викладачі!
Задоволена повністю
Однозначно це крутий коледж!
Роботу після закінчення коледжу не шукав, тому що запропонували ще на останньому курсі після практики, зараз працюю за фахом третій рік менеджером зі збуту в великому буд.супермаркеті. навчався на товарознавця-митника
Дивіться також усі коледжі в Житомирі, ЗВО/ВНЗ в Житомирі, курси в Житомирі, репетиторів в Житомирі, роботу в Житомирі.
Не буду писати на яку спеціальність вчівся, але більшість викладачів нічого не розказують, просто дають лекції практичні та кажуть опрацьовуйте самі, на пари іноді навіть не приходять, за пропуски майже кожен день щось говорять, типу обовязково являтися на пару, хоча навіщо являтися на пару якщо там толком нічого не розказують, да не кажу що всі викладачі погано викладають матеріал, але більшість розказують не зрозуміло, не цікаво, або взагалі просто мовчать На практиці зверхньо ставляться ніби я якесь біосміття, повинен тупо пахати бесплатно, 2 практики жахливо ставились, а 1 практика чудово, 1 курс тебе за кожну енку питають де був причина пропуску, 2-3 курс вже більш менш, але на 3 курсі знову жалувались батькам що діти не ходять на пари, хоча навіщо туда ходити якщо там нічого не розказують, просто воду якусь