
Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торгово-економічного університету
Житомирский торгово-экономический профессиональный колледж Государственного торгово-экономического университета
-
Житомир
· вул. Чуднівська, 101
На мапі - ztec.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
41181 Харчові технології
181 Виробництво харчової продукції (ВХП-21 ПЗСО)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 14.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції (ВХП-22 )
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: контракт — 18.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції (ЗВХП-10с)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Виробництво харчової продукції (додатковий ВХП-22)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 15 серпня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія і організація ресторанного бізнесу (РБ-2 )
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 липня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 Технологія і організація ресторанного бізнесу (додатковий РБ-2)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного та туристичного бізнесу.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 15 серпня.
- Місця: контракт — 25.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
321Це найкращий коледж в Україні! Ні разечку не пошкодувала, що обрала ДТЕФК! Раджу!
Хороший коледж
Товарознавство в митній справі -це найкращий, найкрутіший напрямок, який тільки може бути в цьому коледжі. Викладачі дуже все доступно розповідають, атмосфера просто на _ізі_. Їдемо скоро в Карпати., а через місяць сесія-а, там канікули. На канікулах піду на роботу(запросили в я Епіцентр, туди, де я проходив практику)
Навчаюся тут другий рік, задоволена поки, краще ніж в універах і інших коледжах. Поступала сюди, спираючись на відгуки - переконалася, що все дійсно так. Тут все по-справедливості. Навчаюся на Товаровнавця в комерційній діяльності-спочатку не зрозуміло було, а потім все стало на свої місця, я зробила правильний вибір. Скоро практика-чекаю!!!!
Дивіться також усі коледжі в Житомирі, ЗВО/ВНЗ в Житомирі, курси в Житомирі, репетиторів в Житомирі, роботу в Житомирі.
Хороші викладачі і хороший коледж!