Любешівський технічний коледж Луцького национального технічного університету
Любешовский технический колледж Луцкого национального технического университета
-
смт Любешів
· вул. Брестська, 7, Волинська обл.
На мапі - lntu.edu.ua/universitet/struktura/strukturni-pidrozdili/49-ljubeshivskij-tehnichnij-koledzh-lntu.html
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
33J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
J2 J2 Готельно-ресторанна справа ОКР КР 2025 (2 етап)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (10.10.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 — 23 вересня.
- Місця: контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа на основі ОКР КР 2025 (1 етап)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (10.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 — 26 серпня.
- Місця: контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа на основі ПЗСО контракт (1 етап) 2025
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (10.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 — 26 серпня.
- Місця: контракт — 10.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа на основі ПЗСО контракт 2025
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 10.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (ПЗСО) 2025 (2 етап)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (10.10.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 9 — 23 вересня.
- Місця: контракт — 10.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг на основі ОКР КР 2025 Основна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
Відгуки
7Погане ставлення до студентів
чудовий коледж для навчання
Чудові викладачі на будівельному відділенні: Т.П. Герасимик, О.Ф. Шмаль
я задоволений навчаням в коледжі
Дивіться також усі коледжі в смт Любешові.
Відсутність обладнання для навчання, брак спеціалістів, пусті балачки, неналежне організування практики, халатне відношення як до студентів, так і до викладачів — роблять свою справу.