Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій
Свалявский технический колледж Национального университета пищевых технологий
-
Свалява
· вул. Духновича, 6, Закарпатська обл.
На мапі - stknuft.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
9D1 Облік і оподаткування
D1 Облік, оподаткування та організація бізнесу
- Спеціальність «Облік і оподаткування», на 1 курс.
- Факультет: Економічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Облік і оподаткування»
F7 Комп'ютерна інженерія
F7 Обслуговування комп’ютерних систем і мереж
- Спеціальність «Комп'ютерна інженерія», на 1 курс.
- Факультет: Комп`ютерне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Комп'ютерна інженерія»
G11 Машинобудування
G11.05 Інжиніринг автомобілів та двигунів
- Спеціальність «Машинобудування», спеціалізація G11.05 «» на 1 курс.
- Факультет: Електромеханічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Машинобудування»
G13 Харчові технології
G13 Бродильне виробництво і виноробство
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 25.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 25.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
15Хороший рівень закладу
ніколи не зрозумію, чому ви увсьому бачите лише негатив? хіба свої вчителі погані, а якщо прийдуть іноземні то все буде супер? ЛІНЬ!!! вбиває хорошу освіту і перспективу на краще життя. кожен учень, студент і викладач є хорошим, якщо в одного є ціль учитися, а в іншого вчити!!! критикуючи своє, ви завдаєте руйнівної сили своєму краю. Бо натомість, прийдуть вчити вас іноземні спеціалісти, і не думайте що щось нове - те ж саме, але за "відповідну" плату. Одна мудрість нашої карпатської землі: мій батько і моя мати найкращі, мої діти найкращі, моя земля свята... і люди в ній трудящі!
Хто прийде за знаннями - той їх отримає! А кому треба лиш папірець - той звичайно буде фекати на хабарників і шукати собі виправдання.
Найкращий коледж у нашому регіоні,і знання залежать від старанності студентів.Наші викладачі допомагають здобути професію,вони супер.
Дивіться також усі коледжі в Сваляві, роботу в Сваляві.
Класний коледж. І викладачі хороші. В ньому я вчився і мій старший син. І меншого сюди дам щоб вчився.