Новомосковський фаховий кооперативний коледж економіки і права ім. С. В. Литвиненка
Новомосковский профессиональный кооперативный колледж экономики и права им. С. В. Литвиненка
-
Новомосковськ
· вул. Гетьманська, 29, Дніпропетровська обл.
На мапі - nkkep.com
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
38J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
J2 Готельно-ресторанна справа (9 кл., 1 курс, 1 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 40.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа (денна, 11 кл., 1 курс, 05.07 - 02.08.25)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 10.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа (денна, 11 кл., 1 курс, дод. прийом 12.08-10.09.25)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (15.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 12 серпня — 10 вересня.
- Місця: контракт — 2.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа (денна, 9 кл., 1 курс, дод. прийом 01.08-28.08.25)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 28 серпня.
- Місця: контракт — 2.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа (денна, кв. роб., 1 курс, 05.07 - 02.08.25)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа (денна, мол. спец, 2 курс, 05.07 - 02.08.25)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа (денна, мол. спец., 2 курс)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 2 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа (заочна, 11 кл., 1 курс, 31.07 - 29.08.25)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 31 липня — 29 серпня.
- Місця: контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа (заочна, кв. роб., 1 курс, 03.08 - 29.08.25)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 3 — 29 серпня.
- Місця: контракт — 2.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа (заочна, мол. спец., 2 курс)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 2 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 31 липня — 29 серпня.
- Місця: контракт — 2.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
Відгуки
51Закончила в этом году колледж, специальность "Право" Остались только положительные эмоции и воспоминания от времени проведенного в колледже,от преподавателей. Я ни разу не пожалела,что решила сюда поступить. В колледже всегда смогут найти подход к каждому студенту,помочь в любой ситуации и поддержать. Это не просто учебное заведение,это место стало моим домом❤️❤️❤️❤️❤️
Закончила колледж в этом году ) Специальность «отельно-ресторанное дело» . Хочу поблагодарить преподавателей за подход к каждому студенту и профессионализм . Отдельно хочется отметить куратора нашей группы Кулик Юлию Викторовну она всегда поддерживала и не обделяла вниманием ни одного из нас ☺️ Спасибо большое
Закончила в этом году колледж) Специальность «отельно ресторанное дело». Хочу выразить благодарность всему коллективу колледжа, а в частности моему куратору Кулик Юлие Викторовне, наша вторая Мама. Во всем помогала , и всегда была за нас. Самая лучшая ❤️
Колледж замечательный. Хочу выразить огромною благодарность всем учителям , особенно моему куратору Юлии Викторовне .
Дивіться також усі коледжі в Новомосковську, репетиторів в Новомосковську, роботу в Новомосковську.
Спасибо колледжу за прекрасные студенческие годы, а также лучшим преподавателям и любимому куратору Знахур Н.Л.