Самбірський фаховий коледж економіки та інформаційних технологій

Самборский профессиональный колледж экономики и информационных технологий




  • денна, заочна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

44
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 14 липня.
  • Місця: бюджет — 25, контракт — 35.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 4 — 22 серпня.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (25.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 15 серпня — 12 вересня.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (25.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 15 серпня — 12 вересня.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (25.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 15 серпня — 12 вересня.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (25.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 15 серпня — 12 вересня.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.


Дивіться також усі коледжі в Самборі, репетиторів в Самборі, роботу в Самборі.