Самбірський фаховий коледж економіки та інформаційних технологій
Самборский профессиональный колледж экономики и информационных технологий
-
Самбір
· вул. С. Крушельницької, 7, Львівська обл., 81400
На мапі - saceit.org.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
44J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
J2 Бюджет
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: бюджет — 25, контракт — 35.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 контракт (1 додаткова сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 4 — 22 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 контракт (1 додаткова сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (25.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 серпня — 12 вересня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 контракт (1 додаткова сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (25.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 серпня — 12 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 контракт (1 додаткова сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (25.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 серпня — 12 вересня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 контракт (1 додаткова сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (25.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 серпня — 12 вересня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 контракт (основна сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 контракт (основна сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 контракт (основна сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 контракт (основна сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення економіка, підприємництво та сфера обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Самборі, репетиторів в Самборі, роботу в Самборі.