Математика, підготовка до ЗНО



  • 250 грн

Про курс

Ніколи не пізно навчатися!

Пропонуємо навчальні курси з англійської мови, української мови та літератури, історії України та математики. Навчаємо учнів будь-яких рівнів (початкова школа, допомога з домашнім завданням, підготовка до ЗНО, уроки для дорослих)
Навчання можливе індивідуально ( 250 грн за урок) та в парах ( 150 грн, заняття розпочинаються, коли є пара)
Для успішного навчання наших учнів використовуємо сучасні методи та новітні розробки в галузі освіти. Навчання базується на використанні психологічних методів легкого запам'ятовування та розуміння нових тем. Значну увагу приділяємо розумінню мови на слух та подоланню мовного бар'єра у спілкуванні, технологій усвідомленого розуміння матеріалу.
Усі наші вчителі молоді, творчі та вміють любити дітей. Діти навчаються комфортно, та з радістю ходять на заняття. У нас розроблена система ведення занять, коли батьки є " пасивними учасниками" навчання. Ви завжди будете знати, який саме матеріал пройдено на уроці та як навчається ваша дитина.
Для дорослих учнів ми стаємо справжніми друзями та надійними партнерами. Завжди максимально стараємося підлаштуватися під ваші побажання та потреби.
Ласкаво просимо до нашої дружньої команди!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Инна,28.06.2018, 11:54
Можна записатися на курси?)
наталя,06.03.2015, 17:01
Можна записатися на курси
M12,07.03.2015, 10:29
Можна, зателефонуйте за вказаним у оголошення номером тел.

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Тернополі, ЗВО/ВНЗ в Тернополі, коледжі в Тернополі, репетиторів в Тернополі, роботу в Тернополі.