Big Ben, академія дошкільнят

Комплексна підготовка до школи



  • 237 грн за заняття

Про курс

Дніпро (Дніпропетровськ)

Правий берег

  • вул.Набережна Перемоги, 124
  • вул. Титова, 12
  • пр.А.Поля (Кірова), 129-р
  • вул. Кедріна, 53-а

(р-н вул. Робочої)

Лівий берег

  • вул. Калинова, 87
  • з/м Фрунзенський, Донецьке шосе, 9а

ж/м Комунар-Парус

  • вул.Велика Дієвська (Бр.Трофімових), 46

Академія дошкільнят BIG BEN – один із лідерів у Дніпропетровську (з 2005 року) та у Запоріжжі (з 2012 року) у комплексній підготовці до школи та раннього розвитку дітей.

Перший клас - найважливіший етап у житті кожної дитини та її батьків, часто має вирішальне значення для подальшого розвитку школяра як особистості. Складність та обсяг шкільної програми; перехід дитини на зовсім інше середовище; відсутність щільної опіки, яку дитина отримувала у дитячому садку і тим більше вдома; регулярні домашні завдання; розрив між вимогами дитячого садка та початкової школи — усі ці фактори суттєво впливають на психологічний стан першокласника та його батьків.

Що робити? Готуватися до школи, адже добре підготовлена ​​дитина майже не відчуває стресу першого класу. Безумовно, батьки грають визначальну роль у вихованні та розвитку дитини. Нюанс у тому, що процес пізнання дитиною навколишнього світу не такий простий, як може здатися на перший погляд.

Для того, щоб малюк йшов до школи повністю підготовленим, необхідно не тільки приділяти підготовці достатньо часу, але й мати спеціальні знання. Саме тому професіонали Академії дошкільнят Big Ben, окрім навчання читання, основ логіки та математики, розвитку мови та пам'яті, підготовки руки до письма та вироблення безлічі інших навичок, творчого розвитку, приділяють стільки часу психологічній підготовці до школи та, головне, розвитку в дитині бажання вчитися.

В Академії дошкільнят Big Ben ми допомагаємо дітям та їхнім батькам зробити перші кроки у світі знань і йти до школи учнями, що відбулися, із задоволенням і впевненістю в майбутніх успіхах.

Англійська для дошкільнят - окремий курс Академії мов Big Ben (докладніше дивіться в курсах Академії мов Big Ben та на нашому сайті).

  • Курс 3 роки до школи (діти 3 - 4 роки). Заняття 2 рази на тиждень по 60 хв. Є заняття по будніх днях та у вихідні.
  • Курс 2 роки до школи (діти 4 - 5 років). Заняття 2 рази на тиждень по 90 хв. Є заняття по будніх днях та у вихідні.
  • Курс 1 рік до школи (діти 5 - 6 років). Заняття 2 рази на тиждень по 120 хв. Є заняття по будніх днях та у вихідні.

Докладніше про курси комплексної підготовки до школи можна дізнатися тут та на нашому сайті.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.