Кухар
Об’єм курса: 36 академ.годин
Час проведення: по узгодженню
У програмі:
- Основи санітарії та гігієни в закладах громадського харчування.
- Асортимент та технологія супів.
- Технологія страв з овочів та грибів.
- Приготування страв з м’яса, птиці та риби.
- Гарніри та соуси. Салати.
- Асортимент та технологія солодких страв.
- Борошняні кондитерські та булочні вироби.
Категорії курсів
-
Професійні, підвищення кваліфікації
Усі курси в Дніпрі, а також ЗВО (вузи) в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетитори в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, робота в Дніпрі
Коментарі
Залишити коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Дякуємо!
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.