Лінгвакон, школа англійської мови

Англійська мова для школярів 5-11 класів



  • 180 грн за заняття

Про курс

http://linguacon.ck.ua/

5-11 клас - це період формальних операцій, коли підліток застосовує логічне мислення під час будь-яких обставин, навіть коли слід мислити абстрактно. Розвивається уміння аналізувати та аргументувати. Учні вже можуть будувати гіпотези стосовно маловідомих предметів і явищ.

З 5 класу мета вивчення іноземних мов змінюється. Хтось хоче оволодіти мовою заради спілкування з носіями мови, хтось бажає здати іспит для подальшого навчання за кордоном, хтось - поліпшити оцінки в школі, а хтось просто для розуміння завдань в англомовних комп'ютерних іграх і програмах.

Усі особливості цього вікового періоду враховуються нами під час створення навчального матеріалу. Заняття орієнтованні на удосконалення усного мовлення, максимально занурюючи учня в мовне середовище. Інформація подається у структурованому вигляді та демонструється за допомогою презентацій, розроблених у Power Point. Також використовуються спеціальні аудіо- і відеоматеріали.

Заняття проходять 2 рази на тиждень. Тривалість 1 заняття - 1,5 години. Перше заняття - безкоштовно! Усі навчальні матеріали - безкоштовно!

Високий результат гарантований у разі систематичного відвідування занять. Діє система знижок.

Телефон: [відкрити контакти](068) 485-56-42, [відкрити контакти](066) 949-36-90, [відкрити контакти](073) 052-95-40

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Черкасах, ЗВО/ВНЗ в Черкасах, коледжі в Черкасах, репетиторів в Черкасах, роботу в Черкасах.