Cisco, мережна академія

CCNA про довідкові службі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Кожні курси Cisco Феодосія увазі дистанційне навчання, яке пропонує наш навчальний заклад. Вони розраховані на тих, хто хоче істотно змінити своє життя і добитися максимального успіху.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Своєю основною метою наша Академія Cisco в Феодосії ставить перед собою якісне навчання студентів актуальних питань сфери IT. Ми пропонуємо освіту міжнародного стандарту, яке котирується в усьому світі. Досить тільки записатися на наші курси, і всі дороги будуть перед вами відкриті.

Програма курсу

Саме навчання Cisco Феодосія має на увазі отримання знань. які не тільки стануть в нагоді коли-небудь в житті, але і стануть основою. необхідної для отримання прибуткової спеціальності. Зокрема, ми готуємо інженерів мереж. системних адміністраторів і фахівців з кібербезпеки. Кожна з цих професій дуже популярна і оплачується досить високо.

В рамках програми підготовки інженерів, ми пропонуємо до розгляду наступні питання:

  • що таке техніки довідкової служби;
  • як виглядає модель OSI;
  • як усунути неполадки на рівні ISP.

Кожен наш студент може розраховувати на своєчасну допомогу лекторів і кураторів, які завжди готові підказати все цікавить як про програму підготовки студентів, так і про технічну сторону навчання.

Додаткова інформація

Наші курси підвищення кваліфікації Феодосія дозволяють закріпити свої знання про улюбленої професії і домогтися кар'єрного росту. Щоб дізнатися більше про нашу програму профільної підготовки студентів, достатньо зв'язатися з нами будь-яким зручним способом.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.