Cisco, мережна академія

DevNet, програмно-визначені мережі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Своїм студентам Академія Cisco в Києві пропонує якісне навчання нової професії. Ми пропонуємо вам стати експертами в області програмованих мереж і отримати роботу, що відрізняється гідною заробітною платою. Жоден з наших студентів не залишився без роботи!

Основна мета

Саме по собі навчання Cisco Київ розраховане на три тижні. За цей час студенти можуть якісно вивчити матеріал і без поспіху здати необхідні іспити для отримання сертифіката. Для цього досить уважно слухати лекції, які проводить наш викладач, а також читати підручник і не забувати про практичні заняття. Саме практика дозволяє швидко освоїти матеріал і отримати необхідні для подальшої роботи навички.

Програма курсу

Високоякісні курси Cisco Київ — це відмінна можливість почати нове життя. Кожному студенту ми пропонуємо не просто шлях перспективного розвитку, але даємо конкретні вказівки для отримання нової та цікавої роботи. Після закінчення курсу студентам пропонується вивчити додаткове безкоштовне заняття про те, як правильно працевлаштуватися. Ми допомагаємо учням створити якісне резюме і вчимо проходити співбесіди.

В рамках вивчення DevNet, можна буде розглянути наступні теми:

  • в чому цінність концепції програмованих мереж;
  • основні поняття і методи програмування мережевих пристроїв;
  • особливості використання скриптів Python;
  • правила настроювання Postman і Git;
  • управління API-інтерфейсами;
  • поняття програмно-визначених мереж;
  • що таке центральний контроль політик додатки.

Саме навчання проходить в легкій формі, яка зрозуміла кожному. Викладачі докладно пояснюють складний матеріал і вчать на практиці розуміння програмування мереж.

Додаткова інформація

Щоб почати відвідувати курси підвищення кваліфікації Київ, достатньо оформити заявку. Всі питання, що цікавлять можна задати нашим менеджерам по телефону. Ми з радістю відповімо абсолютно на будь-які питання!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.