Курси
Баланс, центр дієтології та психотерапії

Експерт своєї тарілки


  • 3850 грн 

№ 0. Вступне


№ 1 Медицина і дієтологія

Лікування чи профілактика?
Медицина: доказова, інтеграційна, холістична
Дієтологія, нутриціологія, нутрицевтика: історія становлення та основні напрямки
Харчові продукти, нутрієнти: базова термінологія
Будова шлунково-кишкового тракту
Функції органів шлунково-кишкового тракту в роботі організму
Анатомо-фізіологічні особливості процесу травлення
Голод і апетит


№ 2 Обмін речовин і режим харчування

Здорове харчова поведінка в психології
Голод фізіологічний або емоційний: як розрізняти
Види емоційного голоду
Обмін речовин
Процеси регуляції метаболізму
Біоритми
Режим харчування
Анаболізм і катоболізм
Калорії: особливості розрахунку
Енергетична цінність різних груп речовин
Енергетичний та хімічний баланс раціону


№ 3 Типи статури і їх особливості

Метаболізм і фізичні навантаження за типами статури
Композитний склад тіла
Заміри: каліпометрія, біоімпедансний метод, ОГ / ОС
Таблиця ваги - норма / ненорма


№ 4 Білки

Білок і амінокислоти
Класифікація та функції
Особливості метаболізму
Норми споживання білка
Відмінні риси рослинних і тваринних білків


№ 5 Вуглеводи

Класифікація: прості і складні вуглеводи
Функції вуглеводів
Особливості метаболізму
Клітковина
Інсулін
Глікемічний індекс (ГІ)
Вчимося правильно вибирати


№ 6 Жири

Жири та жирні кислоти
Класифікація та функції
Насичені жири, в т.ч .:

  • холестерин
  • трансжири

Ненасичені жири, в т.ч .:

  • Омега-3
  • Омега-6

Норми споживання жирів
Особливості метаболізму
Жироспалювання
Вчимося читати етикетки і вибудовувати баланс


№ 7 Вода

Водний баланс
Значення для правильного функціонування організму
Інтоксикація
Мінерали і їх функції
Вітаміни: водорозчинні та жиророзчинні
Харчові джерела
Біоактивні речовини


№ 8 Продукти харчування. Огляд популярних дієт

Тарілка збалансованого харчування
Вибір і підготовка продуктів
Топ-5 продуктів за якісним складом БЖУ.
Популярні дієти:

  • вегетаріанство, веганство
  • моно-дієти
  • інтервальне голодування (ІГ)
  • розвантажувальні дні
  • кето-дієта
  • палео-дієта
  • FODMAP-дієта
  • GAPS-дієта
  • DASH-дієта

Харчова алергія
Імунітет
Антипаразитарні аспекти харчування


№ 9 Нормалізація ваги

Ожиріння: класифікація
Індекс маси тіла (ІМТ)
Діагностика і терапія ожиріння
Фізіологічні аспекти:

  • механізм накопичення жиру
  • епігенетика
  • кортизол

Жироспалювання
Робота з харчовим щоденником
Введення в РПП
Підсумковий іспит
Вручення сертифікатів

Більше інформації на наших сторінках:

Сайт: centrebalance.top/kurs

Instagram: @balans_centr (https://instagram.com/balans_centr?igshid=1tb97coveyqu4)

@balans_kurs (https://instagram.com/balans_kurs?igshid=1905vb9i1mc8u)

Facebook: https://www.facebook.com/balanscentr/

Категорії курсів


Залишити коментар

Будь ласка, введіть Ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Анна,29.08.2020, 22:32
Какая стоимость курса?

Залишити коментар

Усі курси в Києві, а також ЗВО (вузи) в Києві, коледжі в Києві, репетитори в Києві, тренінги в Києві, робота в Києві